Home EKONOMİ İMSİAD FUAR ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR…

İMSİAD FUAR ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR…

- Guncellenme Tarihi: 23 Kasım 2016 10:16
4 min read
İMSİAD FUAR ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR… için yorumlar kapalı
0

 İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş Adamları Derneği (İMSİAD) İstanbul CNR Emlak – 4. Emlak Yatırım Projeleri ve Finansman Fuarı’nı ziyaret etti.

2017’nin Nisan ayında Bursa’da düzenlenecek olan İnşaat ve Gayrimenkul Fuarı için hazırlıklarına çok önceden başlayan İMSİAD, bu doğrultuda ulusal ve uluslararası fuarlara yaptığı gezileri sürdürüyor.

Bu kapsamda inşaat sektörünün önde gelen firmalarının dev projeleriyle yer aldığı fuarda incelemelerde bulunan iş adamları önemli görüşmeler gerçekleştirdi. Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Andıç, Atilla Ödünç ve Gürol Ferik önderliğindeki ekiple fuarı gezen heyet, aynı zamanda Osmangazi Belediyesi’nin ve kendi üyelerinin açtığı stantlara da uğrayarak bilgi aldı.

Bursalı firmalar da var…

Fuarın yıldızı olan Osmangazi Belediyesi’nin standını ziyaret eden heyet, burada Osmangazi Belediyesi Kentsel Tasarım Müdürü Ali Uzsezer ile bir araya geldi. Fuarla ilgili Uzsezer’den bilgi alan ekip, ardından İMSİAD üyesi olan Atış Yapı, Ali Bostancı İnşaat ve Altınsoy Mermercilik firmalarının standlarını ziyaret ederek yöneticilerine hayırlı fuarlar diledi.

Fuarla ilgili değerlendirmede bulunan İMSİAD YK Üyesi Mustafa Andıç verimli bir fuar gezisini geride bıraktıklarını söyledi. Ulusal ve uluslararası fuarları gezerek Bursalı müteahhitlerin ufkunu açmayı ve yeni iş birlikleri kurmayı hedeflediklerini belirten Andıç şöyle konuştu: “Geçen yıl da yerinde incelediğimiz fuarı yine ziyaret etmekten son derece mutluyuz. Güzel ve verimli bir fuarı daha geride bıraktık. Fuarda Bursamızı başarıyla temsil eden Osmangazi Belediyemizle birlikte, Atış Yapı firma sahibi Ahmet Atış, Ali Bostancı İnşaat firma sahibi Mümin Bostancı ve Altınsoy Mermercilik firma sahibi Nurullah Altınsoy ile de bir araya geldik ve fuarla ilgili bilgiler aldık. 2017 Nisan ayında düzenleyeceğimiz Gayrimenkul ve İnşaat Fuarları için bu tip önemli fuarları gezerek, yeni trendleri ve pazarlama stratejilerinde izlenen farklı yolları özellikle takip ediyoruz. Çünkü üretimde ve satışta kendimizi sürekli yenileyerek, Bursa’mıza en güzel yapıları kazandırmayı hedefliyoruz.” 1-1

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In EKONOMİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başköy’deki “Dede Helvası” Geleneğinde Helvalar Şifa İçin Yenildi

Nilüfer’e  bağlı Başköy Mahallesi’nde 1926’dan bu yana gerçekleştirilen geleneksel  “Dede …