Home GÜNCEL Başkan Özkan: “Yeniköy’deki Sahil Yepyeni Bir Görünüm Kazanacak”

Başkan Özkan: “Yeniköy’deki Sahil Yepyeni Bir Görünüm Kazanacak”

- Guncellenme Tarihi: 22 Kasım 2016 13:42
4 min read
Başkan Özkan: “Yeniköy’deki Sahil Yepyeni Bir Görünüm Kazanacak” için yorumlar kapalı
0

Karacabey’e bağlı Yeniköy’de başlayan sahil projesi çalışmaları tüm hızıyla sürerken, Bursa İl Jandarma ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ahmet Hacıoğlu ile makamında bir araya gelen Belediye Başkanı Ali Özkan, Yeniköy’de yapılacak düzenlemelerle ilgili detayları kendisiyle paylaştı.

Karacabey Yeniköy’de, Bursa Büyükşehir Belediyesi’nce başlayan sahil projesi çalışmaları tüm hızıyla sürerken, Karacabey Belediyesi’nin yürüttüğü diğer önemli projelerle ilgili çalışmalar da tüm hızıyla devam ediyor.

Bu kapsamda Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Karacabey Garnizon Komutanı Binbaşı Erdal Özköroğlu, Başkan Yardımcısı İsmail Yozgat, AK Parti İlçe Başkanı Murat Erol ve Bursa İl Jandarma ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ahmet Hacıoğlu ile makamında bir araya geldi.

Gerçekleşen görüşmede, Yeniköy’de yapılacak düzenlemelerle alakalı Yeniköy Jandarma Karakolu’ndaki değişiklik, Tuğgeneral Hacıoğlu’na aktarılarak kendisiyle fikir alışverişinde bulunuldu.

Sağlık Hizmetleri Halka Daha Yakın Olacak

Yeniköy için yepyeni düzenlemeler ve köklü değişikliklerle çalışmalarını sürdüren Karacabey Belediyesi, Yeniköy Jandarma Karakolu’nu merkezden alarak, Bayramdere Mahallesi’ne taşınmasıyla ilgili çalışmalar hakkında Tuğgeneral Hacıoğlu’na bilgi verdi.

Burada projenin detayları ile ilgili verdiği bilgide Başkan Ali Özkan, sağlık ocağının mevcut yerinden alınarak şimdiki Jandarma Karakolu’nun olduğu yere taşınmasını ve Jandarma Karakolu’nun da Bayramdere Mahallesi’ne götürülmesi üzerinde çalıştıklarını ifade etti.

Ancak Yeniköy içerisinde merkezde yine bir irtibat noktasını oluşturulacağını belirten Özkan, bu hamle ile sağlık hizmetlerinin halkımıza daha pratik ve yakından hizmet edebileceğini sözlerine ekledi.

Yepyeni Bir Yeniköy

Öte yandan, sağlık ocağının bulunduğu alana bir hayırsever tarafından cami yapılmak istendiğini belirten Başkan Ali Özkan; “Yapılması düşünülen cami projesi gündemde. Mevcut 250 kişi kapasiteli caminin o bölgeye, özellikle yaz aylarında yetmediğini biliyoruz. Böylelikle bu alanı da bu şekilde değerlendireceğiz. Tüm çalışmalar bittiğinde ortaya yepyeni bir Yeniköy çıkacağını umuyoruz’ dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başköy’deki “Dede Helvası” Geleneğinde Helvalar Şifa İçin Yenildi

Nilüfer’e  bağlı Başköy Mahallesi’nde 1926’dan bu yana gerçekleştirilen geleneksel  “Dede …