Home EĞİTİM İZNİK AKADEMİ’DEN “MAZERET YOK” SEMİNERİ

İZNİK AKADEMİ’DEN “MAZERET YOK” SEMİNERİ

- Guncellenme Tarihi: 22 Kasım 2016 13:38
4 min read
İZNİK AKADEMİ’DEN “MAZERET YOK” SEMİNERİ için yorumlar kapalı
0

TÜGVA İznik İlçe Temsilciliği’nin Bursa Büyükşehir Belediyesi, İznik Kaymakamlığı, İznik Belediye Başkanlığı ve Genç Memur-Sen’in ortaklığı ile hayata geçirdiği İznik Akademi faaliyetlerine devam ediyor.

Geçtiğimiz haftalarda Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü; Prof. Dr. Numan Kurtulmuş tarafından verilen açılış dersinin ardından İznik Akademi’de faaliyetler devam ediyor. Son olarak geçtiğimiz akşam akademi bünyesinde ki kişisel gelişim faaliyetleri kapsamında her yaş kesiminden katılımın olduğu bir seminer gerçekleşti. Seminer, Uluslararası bir danışman, eğitimci, koç ve yazar olarak, bilgilerini ve tecrübelerini birçok özel kurum ve kamu kurumuyla paylaşan, bugüne kadar 1 milyon 200 bin insana konferans ve seminer vermiş olan Dr. Şaban Kızıldağ tarafından verildi.iznik-akademiden-mazeret-yok-semineri-2

Düzenlenen seminere İlçe Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan, Belediye Başkanı Osman Sargın, Cumhuriyet Savcısı Sebahattin Taha Hasbutcu, Garnizon Komutanı Binbaşı Fırat Toprak, Emniyet Müdürü Gökhan Genç, Ak Parti İlçe Başkanı Tamer Mahmut Hersek, Belediye Başkan Yardımcısı Necati Tosun, Bursa Büyükşehir Belediyesi Koordinatörü Serkan Acar, kamu kurum ve kuruluşların müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Gecede açılış konuşması yapan TÜGVA İznik İlçe Temsilcisi Engin Semerci “İznik Akademi olarak düzenlediğimiz seminere hepiniz hoş geldiniz. Geçtiğimiz hafta Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcümüz Prof. Dr. Numan Kurtulmuş tarafından ilk dersin verilmesinin ardından faaliyetlerimize aralıksız devam ediyoruz. Bu akşamda ünlü Kişisel Gelişim Uzmanı Dr. Şaban Kızıldağ bizlerle. Sözlerime son verirken hepinize hayırlı akşamlar diliyor, katılımızdan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Seminer boyunca birçok konulara değinen Kişisel Gelişim Uzmanı Dr.Şaban Kızıldağ seyircilere kahkahası bol eğlenceli bir sunum gerçekleştirdi. Program sonunda ilçe protokolü tarafından Kızıldağ’a hediye takdimi yapıldı.

İzleyenlere seminer sonunda katılım belgesi sunulurken, hatıra fotoğrafı çekimi sonrası etkinlik sona erdi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In EĞİTİM
Comments are closed.

Benzer Haberler

İnegöl Artık Bu Merkezden 7/24 İzlenecek

İnegöl Belediyesi’nin hayata geçirdiği İzleme ve Değerlendirme Merkezi açıldı. İlk olarak …