Home GÜNCEL TÜMSİAD’DAN VALİ KÜÇÜK’E NEZAKET ZİYARETİ…

TÜMSİAD’DAN VALİ KÜÇÜK’E NEZAKET ZİYARETİ…

- Guncellenme Tarihi: 22 Kasım 2016 13:44
4 min read
TÜMSİAD’DAN VALİ KÜÇÜK’E NEZAKET ZİYARETİ… için yorumlar kapalı
0

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Osman Arslan ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri, Bursa Valisi İzzettin Küçük’ü makamında ziyaret etti.

Kent ve ülke gündeminin ele alındığı ziyarette konuşan Başkan Osman Arslan,  Türkiye ekonomisinin güçlü temeller üzerine oturtulduğunu belirterek, “Cumhurbaşkanımız ve hükümetimizin ortaya koymuş olduğu sağlam irade, biz iş adamlarının geleceğe umutla bakmasını sağlıyor” dedi.1-1

TÜMSİAD’ın genel yapısı ve Bursa Şubesi’nin faaliyetleri hakkında Vali İzzettin Küçük’e bilgiler veren Başkan Osman Arslan, TÜMSİAD Bursa Şubesi’nin 480 üye sayısı ile Bursa ekonomisine ciddi katkı sağladığını söyledi.

“Dolar’ın ateşi kısa sürede söner”

Son dönemde yaşanan ekonomik gelişmeler doğrultusunda Dolar’ın rekor seviyelere gelmiş olmasından dolayı bir kaygı yaşamadıklarını da kaydeden Arslan, “Dolar’ın TL’ye karşı aşırı değer kazanmış olması, tabi ki iş dünyasını olumsuz etkiliyor. Ancak bizler bu durumun siyasi olarak istikrarsız bir dönemde yaşanmamış olmasına adeta şükrediyoruz. Türkiye ekonomisi son 14 yılda temellerini oldukça sağlamlaştırdı” şeklinde konuştu. Dolar’ın ateşinin kısa vadede söneceğini düşündüklerini belirten Başkan Arslan, “Cumhurbaşkanımız ve hükümetimizin ortaya koymuş olduğu sağlam irade, biz iş adamlarının geleceğe umutla bakmasını sağlıyor” ifadelerini kullandı.

TÜMSİAD Bursa Şubesi olarak gerek görülmesi durumunda her konuda destek verebileceklerini söyleyen Osman Arslan, Vali İzzettin Küçük’ün yeni görev yeri Bursa’da da başarılarını sürdürmesi temennisinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bursa Valisi İzzettin Küçük ise, TÜMSİAD’ın ulusal ve uluslar arası anlamda faaliyet gösteren önemli bir STK olduğunu ifade etti. Bursa’nın sanayi ve ticaret anlamında oldukça gelişmiş bir şehir olduğuna da dikkat çeken Küçük, 2023 hedeflerinin yakalanması noktasında Bursa’nın kilit rol oynayacağını belirtti.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Osmangazi’de Dolu Dolu Geçecek

Osmangazi Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda düzenleyeceği etkinli…