Home GÜNCEL UTEK’İN İLK GENEL KURULU YAPILDI…

UTEK’İN İLK GENEL KURULU YAPILDI…

- Guncellenme Tarihi: 19 Kasım 2016 13:03
5 min read
UTEK’İN İLK GENEL KURULU YAPILDI… için yorumlar kapalı
0

Bursa Mühendis Mimar İş Adamları Derneği (BUMİAD) bünyesindeki işadamlarının kuruluşunda yer aldığı Uzay Havacılık ve Teknoloji Kulübü’nün (UTEK) birinci Olağan Genel Kurul Toplantısı yapıldı. Organ seçimlerinin de gerçekleştiği genel kurulda, UTEK’in yeni başkanı Ferdi Tercanlıoğlu oldu.

26 mimar ve mühendis işadamı tarafından geçtiğimiz Mayıs ayında kurulan UTEK’in birinci olağan genel kurulu BUMİAD Dernek Merkezi’nde yapıldı.

Celal Beysel’in divan başkanlığını yaptığı genel kurul, UTEK’in kurucu Başkanı M. Orhan Efe’nin yaptığı açılış konuşması ile başladı. Kuruluşundan bugüne kadar geçen zaman içerisinde UTEK’i bir noktaya getirdikleri hatırlatan Efe, görevi devralacak yeni yönetime başarılar diledi.

Efe’nin konuşmasının ardından faaliyet raporu ile mali tablonun ibrası UTEK üyelerince gerçekleştirildi. Tek liste ile gidilen organ seçimlerinde ise UTEK’in başkanlığına, genel kurula katılan üyelerin tamamın oyunu alan Ferdi Tercanlıoğlu seçildi.

 Tercanlıoğlu, “Önemli hedeflerimiz var”

UTEK’in başkanlığına seçilen ve ardından bir konuşma yapan Ferdi Tercanlıoğlu, kendisini bu göreve layık gören üyelere teşekkür etti. UTEK’in, önemli hedefleri olan bir kulüp olduğunu hatırlatan Tercanlıoğlu, çalışmalarını bu hedefler doğrultusunda sürdüreceklerini dile getirdi.

 Tercanlıoğlu, “Üye sayımızı artırmak istiyoruz”

Uzay ve havacılık sektöründe faaliyetleri olan veya bu konuya ilgi duyan herkesi kulübe üye olmaya davet eden Tercanlıoğlu, kısa zaman içerisinde İstanbul Havacılık Kulübü gibi kurumsal bir yapıya kavuşmak arzusunda olduklarını ifade etti. Tercanlıoğlu, “Yalnız İstanbul Havacılık Kulübü gibi olmamız için biraz zamana ihtiyaç var fakat bu attığımız adımlar da çok önemli şeyler. Umarım gelecekte eğitim veren ya da bu eğitimlerin verilmesine aracılık eden, Yenişehir Havaalanı’nda bir hangarı olan ve bir değil birkaç uçağı olan bir kulüp olacağız” dedi.

Ferdi Tercanlıoğlu başkanlığındaki Yönetim Kurulu şu isimlerde oluşuyor: Ferdi Tercanlıoğlu, Mehmet Orhan Efe, Hayri Aydemir, Sami Başaran, Saniye Süslü, Özcan Gök, Orhan Sayın, (Yedek Üyeler: Baştuğ Çakırcalı, Orhan Erkan Güngör, Süleyman Kara, Can Aydınlı, Şaban Bozdemir, Halil Bayam, Zafer Müngen)

Denetleme Kurulu Üyeliklerine ise Celal Beysel, İlker Özaslan, Mahmut Demiröz, (Yedek Üyeler: Mustafa Gümüş, Mustafa Dayanıklı, Derya Kangal) seçildiler.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Dolar ve Euro Bugün Ne Kadar?

Dolar/TL, güne değer kazancıyla başlamasının ardından 32,3130 seviyesinden işlem görüyor. …