Home GÜNCEL NİLÜFER BELEDİYESPOR EVİNDE GALİP

NİLÜFER BELEDİYESPOR EVİNDE GALİP

- Guncellenme Tarihi: 21 Kasım 2016 08:52
2 min read
NİLÜFER BELEDİYESPOR EVİNDE GALİP için yorumlar kapalı
0

Hentbol Erkekler Süper Ligi’nin 8. hafta maçında Konya Selçuklu Belediyespor’u evinde ağırlayan Nilüfer Belediyespor, karşılaşmadan 28-25 galip ayrıldı.

Hentbol Erkekler Süper Ligi ekiplerinden Nilüfer Belediyespor, ligin 8. haftasında evinde Konya Selçuklu Belediyespor’u ağırladı. Nilüfer Belediyesi Üçevler Spor Tesisleri’nde oynanan maçı taraftarların yanı sıra Nilüfer Belediyespor Başkanı Fırat Emiroğlu ve Türkiye Hentbol Federasyonu Asbaşkanı Ali Karamık da izledi. Karşılaşmaya konuk ekip Konya Selçuklu Belediyespor hızlı hücumlarla etkili başlayan taraf oldu. Maçın 15. dakikasında durum 7-4 Selçuklu Bediyespor lehine sonuçlandı. Bu dakikadan sonra Nilüfer Belediyespor’da Şuayip ve İbrahim’in oyuna girmesiyle maçta denge kuruldu. Etkili oyununu ilk yarının sonuna kadar sürdüren Nilüfer Belediyespor, devreye 13-12 önde girdi. Kıran kırana geçen karşılaşmanın ikinci yarısında da skor üstünlüğünü elinde tutan Nilüfer Belediyespor, maçtan 28-25 galip ayrıldı. Nilüfer Belediyespor’da Victor 6, Şuayip de 5 gol atarak maçın en skorer isimleri oldu.

Maç sonu sahaya inerek galibiyetten dolayı takımı kutlayan Nilüfer Belediyespor Başkanı Fırat Emiroğlu, “Yeni bir ekibiz ve her geçen hafta daha iyi bir ivme yakalıyoruz. Maçlarımızda bizi yalnız bırakmayan taraftarlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Yıldırım’da İlkokullu Sporcular Ödüllendirildi

Yıldırım Belediyesi, Okul Sporları İlçe Şenlikleri ilkokul kademesinde ilçedeki 39 okuldan…