Home Duyuru MARMARABİRLİK MUDANYA ZEYTİN KOOPERATİFİNDEN BASINA BİLDİRİ…

MARMARABİRLİK MUDANYA ZEYTİN KOOPERATİFİNDEN BASINA BİLDİRİ…

- Guncellenme Tarihi: 25 Kasım 2016 14:25
2 min read
MARMARABİRLİK MUDANYA ZEYTİN KOOPERATİFİNDEN BASINA BİLDİRİ… için yorumlar kapalı
0

Kooperatifimizde 2016-2017 İş yılı zeytin alım kampanyası 23 Ekim Pazar günü Merkez alım yerlerinde başlamıştır. Köy alımlarımız zeytinimizin olgunlaşma durumuna göre ileriki bir tarihte açılacaktır.

Bu yıl zeytinimizde aşırı kurak üreticimizi zor durumda bırakmıştır. Sezon başlamasına rağmen üreticilerimiz yağmuru beklemektedir. Yağmur gelmeden bir yoğunluk olmadığı görülmüştür.

Ayrıca dacus hastalığından dolayı bu sezon sıkıntı olmuştur. Üreticilerimizin eleme konusunda daha dikkatli olmaları zeytin teslimatını daha rahat hale getirecektir.

Bursa ili rekolte tespit heyeti çalışmasında il bazında 80 bin ton tahmini sofralık zeytin rekoltesi tespit etmiştir. Şuan itibariyle MUDANYA, TİRİLYE, YÖRÜKALİ ve BAŞKÖY’ deki tesislerimizde merkez alımı yapılmaktadır. Ayrıca Yörükali’deki tesis açılışı bu sezon sonunda olacaktır. Bu sezon başı itibari ile Yörükali deposuna zeytin konulmaya başlanmıştır.

Kooperatif olarak sezonumuza hazırız. Üreticimizle Elele güzel bir hasat yaşayıp hayırlısıyla zeytinimizin bereketini rabbim tüm üreticilerimize yaşamayı nasip etsin. 25.10.2016

 

Yönetim Kurulu Adına

Başkan Ali YILDIZ

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In Duyuru
Comments are closed.

Benzer Haberler

Yıldırım’da İlkokullu Sporcular Ödüllendirildi

Yıldırım Belediyesi, Okul Sporları İlçe Şenlikleri ilkokul kademesinde ilçedeki 39 okuldan…