Home GÜNCEL VALİ İZZETTİN KÜÇÜK’ÜN ORHANELİ ZİYARETİ..

VALİ İZZETTİN KÜÇÜK’ÜN ORHANELİ ZİYARETİ..

- Guncellenme Tarihi: 12 Ekim 2016 15:52
2 min read
VALİ İZZETTİN KÜÇÜK’ÜN ORHANELİ ZİYARETİ.. için yorumlar kapalı
0

Bursa Valisi İzzettin Küçük dış ilçe ziyaretlerine bir yenisini Orhaneli’ne giderek gerçekleştirdi. Hükümet konağında ve Orhaneli Belediyesinde Vali Küçük’e Orhaneli Kaymakamı Abdulhalim Can ve Orhaneli Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu ilçe hakkında birer brifing verdiler.

orhaneli-jpgkOrhaneli’ne kurulan semt pazarında pazar esnafı ve alışveriş yapan vatandaşlar ile sohbet eden Vali İzzettin Küçük, organik ürünlerden alarak alışveriş yapmayı da ihmal etmedi.

İlçenin var olan potansiyelini gün yüzüne çıkartarak, ‘Eko Turizm’ de her geçen gün büyüyen turizm pastasından Orhaneli’nin de pay sahibi olmasının önemine değinen Vali Küçük: ” Burada Sonbahar tüm renkleriyle, görkemiyle ve kokusuyla insanı büyülüyor. Şuan Sadağı Kanyonundayız ve gerçek bir tabiat harikası karşıladı bizi burada. Altı, altı buçuk kilometre olan bu yürüyüş parkuru, insanların şehir hayatının keşmekeşinden uzaklaşması için en doğru adreslerden birisi. Valilik olarak bu tabiat güzelliklerinden herkesin haberdar olması için desteğimizi tümüyle vereceğiz.” dedi.
Orhaneli Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu’da Vali İzzettin Küçük’e ziyaretinden dolayı teşekkür ederek”bölgemizin kalkınması için önemli projeler üzerinde çalışıyoruz, Sayın valimizin desteği bizler için çok önemli”diye konuştu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başkan Aktaş, “Ana Kucakları Sayısını 100’e Çıkartacağız”

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, hizmete aldıkları 32 ana kucağında 4 bine …