Home Duyuru Mudanya Sgk’dan Yapılandırma Semineri…

Mudanya Sgk’dan Yapılandırma Semineri…

- Guncellenme Tarihi: 25 Kasım 2016 14:27
3 min read
Mudanya Sgk’dan Yapılandırma Semineri… için yorumlar kapalı
0

Esnaf Kredi ve Kooperatifi Mustafa Nar Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen 6736 sayılı ”Bazı Alacakların Yapılandırılması Hakkında Kanun” ile ilgili bilgilendirme toplantısı saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı. Mudanya Esnaf Teşkilatları Başkanı Emir Ali Usta, bilgilendirme toplantısı hakkında ön bilgilendirmede bulunmadan katılımcılara ve Mudanya SGK Müdürü Hasan Sarı’ya teşekkür etti.
Mudanya SGK Müdürü Hasan Sarı, Bilgilendirme Toplantısı’nda üzerinde durulacak maddelerden bahsederek toplantıya katılan esnafların sorunları ile birebir ilgilenileceğini ve gerekli bilgilendirmelerin eksiksiz şekilde yapılacağını belirtti. Toplantı sonunda soru şeklinde kendilerine cevap verileceğini, salonda cevap vermeleri mümkün olunamayanları ise TC kimlik numaraları alınarak, müdürlükte yapılan inceleme sonunda kendilerini mutlaka bilgilendirileceğini söyledi.
Konularında uzman olan Mudanya SGK şeflerinden Evrim Özgül, İşveren Prim Borçları, İdari Para Cezaları, Eğitime Katkı Payı, Damga Vergisi Borçları ve Özel İşlem Vergisi konularını ele alarak detaylı şekilde anlattı.
Şef RamazanTürkay , isteğe bağlı Sigorta Prim Borçları, Tarım Borçları, Sosyal Güvenlik Destek Prim Borçları ile Tevkifat ve Prim İhya işlemleri konusunda bilgilendirmede bulundu. Son olarak Şef Sevil Altan ise, Genele Sağlık Sigortası Prim Borçları ve Yapılandırmalar hakkında açıklamalarda bulundu. Esnafların tereddütte kaldıkları bazı konular hakkında ve yapılandırmaların kendileri için nasıl sağlıklı bir ödeme şekli ile kolaylaştıralabileceklerini sordular. Seminer, soruların verilen cevaplarıyla sona erdi..

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In Duyuru
Comments are closed.

Benzer Haberler

Kalkınma Yolu’nda Tarihi Adım

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın riy…