Home Duyuru Sektörün Güçlü Buluşması Bursa Tarım ve Hayvancılık Fuarları Yüzde 8 Büyüme ile Kapılarını Açıyor..

Sektörün Güçlü Buluşması Bursa Tarım ve Hayvancılık Fuarları Yüzde 8 Büyüme ile Kapılarını Açıyor..

- Guncellenme Tarihi: 6 Ekim 2016 14:48
4 min read
Sektörün Güçlü Buluşması Bursa Tarım ve Hayvancılık Fuarları Yüzde 8 Büyüme ile Kapılarını Açıyor.. için yorumlar kapalı
0

dsc_4896Kuruluşumuz Tüyap Bursa Fuarcılık Anonim Şirketi ve Bursa Ticaret ve Sanayi Odası tarafından, T.C. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, T.C. Ekonomi Bakanlığı, Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB), Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği, TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası, Bursa Ticaret Borsası, Bursa Ziraat Odaları, TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası Bursa Şubesi, Bursa İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği, KOSGEB Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı ve Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin değerli destekleri alınarak, Türk Tarım Alet ve Makinaları İmalatçıları Birliği (TARMAKBİR) işbirliği ile hazırlanan BURTARIM 2016, Bursa 14. Uluslararası Tarım, Tohumculuk, Fidancılık ve Süt Endüstrisi Fuarı ile BURSA 9. ULUSLARARASI HAYVANCILIK VE EKİPMANLARI FUARI, 12 – 16 Ekim 2016 tarihleri arasında Tüyap Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecektir.

Ersözlü; “Her Yıl İvmesi Yükselen Uluslararası Fuarlar” 

Avrupa’dan Asya’ya, Ortadoğu’dan Kafkaslara kadar geniş bir coğrafyaya hitap eden Fuarları değerlendiren Tüyap Bursa Fuarcılık A.Ş. Genel Müdürü İlhan Ersözlü “2003 yılında 2 salonda, 4 bin m 2 alanda açılan Fuarlar, geçen 14 yıl sonunda büyümesine her yıl devam ederek dev bir sektör buluşması haline geldi. Bu yıl 22 ülkeden 451 firma ve firma temsilciliğinin katılımı ile 7 ayrı salon ve açık sergileme alanından oluşan toplam 75 bin m 2 alanda düzenlenen Fuarlar, ülkemizde gerçekleşen tüm tarım fuarları arasında 7 iklim coğrafyasına hitap eden en temel özelliği ile dikkat çekmektedir.

Geçtiğimiz yıl; 46 ülkeden gelen 286.916 ziyaretçiye ev sahipliği yaparak traktör ve tarımsal mekanizasyon satışlarına büyük katkı sağlayan Fuarlara, bu yıl da yaklaşık 300 bin ziyaretçi gelmesi beklenmektedir.” dedi.

Kıtalar Arası Köprüleri Kuran, Tarım ve Hayvancılık Sektörlerinin Dev Buluşması

Ülke ekonomisinde önemli bir paya sahip tarım ve hayvancılık sektörlerinde üretim yapan fuar katılımcısı firmalarımızın pazarlama faaliyetlerini geliştirmek, çiftçimizi yeni teknolojiler ile buluşturarak verimliliklerini arttırmak, ülkemiz ihracatının artmasına olanak sağlamak amacı ile hem sanayi hem de tarım kenti olan Bursa’da hazırlanan Fuarlar, kıtalar arası köprüleri kurmaya devam etmektedir.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In Duyuru
Comments are closed.

Benzer Haberler

Bursa’da 23 Nisan Coşkusu Kentin Dört Bir Yanını Sardı

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Çocuk Şenliği’nde çocuklar, birbirinden …