Home GÜNCEL KARACABEY TSO’DA BORÇLARIN YAPILANDIRILMASI ANLATILDI…

KARACABEY TSO’DA BORÇLARIN YAPILANDIRILMASI ANLATILDI…

- Guncellenme Tarihi: 3 Ekim 2016 11:16
3 min read
KARACABEY TSO’DA BORÇLARIN YAPILANDIRILMASI ANLATILDI… için yorumlar kapalı
0

1Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO), Karacabey Vergi Dairesi, Bursa Vergi Dairesi Başkanlığı Karacabey Vergi Dairesi Müdürlüğü ve Karacabey Sosyal Güvenlik Merkezi ile BSMMO Karacabey İlçe Temsilciliği tarafından birlikte düzenlenen toplantıda 6736 Sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Kanun hakkında oda üyelerine bilgiler verildi.

 Karacabey Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü Şafak Saraç ve kurum uzmanları tarafından, kanunun SGK ile ilgili kısımları ayrıntılı bir şekilde anlatıldığı toplantıda Kanun kapsamında hangi alacakların yapılandırılabileceği, başvuru süreleri ve ödemelerin şekli konularında yapılan sunumun ardından katılımcıların Kanun kapsamındaki soruları uzmanlar tarafından cevaplandırıldı.

 Sosyal Güvenlik Kurumunun sunumu sonrası Bursa Vergi Dairesi Grup Müdürleri Nazmi Saraçoğlu ile Mehmet Tarık Törer ve Mükellef Hakları ve İletişim Müdürlüğü Müdür Vekili Halil Şenver tarafından da, kanunun vergi yapılandırması ile ilgili kısımları katılımcılarla paylaşıldı. Yapılandırma kapsamında iptal edilecek gecikme cezaları ve faizleri örneklerle anlatıldıktan sonra katılımcıların soruları cevaplandırıldı.

 Karacabey Ticaret ve Sanayi Odasından yapılan açıklamada Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin 6736 Sayılı Kanun kapsamına giren kurum / kuruluş alacakları arasında Oda / Borsa aidat alacaklarının da yer aldığı ifade edilirken; Kanunun yayımlandığı tarih olan 19 Ağustos 2016 öncesi son ödeme tarihi geçmiş aidatların yapılandırma kapsamında olduğu belirtildi.

 Oda / Borsa Aidatlarını Yapılandırmak İçin Son Başvuru Tarihi 31 Ekim 2016

 Açıklamada oda / borsa aidatlarının yapılandırılması için son başvuru tarihinin 31 Ekim 2016 olduğu; Yapılandırmadan faydalanmak isteyen üyelerin 31 Ekim 2016 tarihinden önce başvuru yapmaları gerektiği bildirildi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…