Home Duyuru BEBKA’DAN BÖLGESEL KALKINMAYA TEKNİK DESTEK…

BEBKA’DAN BÖLGESEL KALKINMAYA TEKNİK DESTEK…

- Guncellenme Tarihi: 21 Eylül 2016 16:57
2 min read
BEBKA’DAN BÖLGESEL KALKINMAYA TEKNİK DESTEK… için yorumlar kapalı
0

bebka-teknik-destek

Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) tarafından, 1 Temmuz 2016 tarihinde ilan edilen ve toplam bütçesi 600 bin TL olan 2016 Yılı Teknik Destek Programına Temmuz Ağustos aylarında sunulan başvurulara ilişkin değerlendirme işlemlerinin sona erdi.

 

BEBKA tarafından yapılan değerlendirmeler sonucunda, 2016 Yılı Teknik Destek Programı Temmuz-Ağustos döneminde yapılan 43 başvurudan 31 tanesinin 65 ve üstü puan alarak başarılı bulundu.

 

Program kapsamında, proje başına 15 bin TL’ye kadar kurum/kuruluşların eğitim ve danışmanlık ihtiyaçlarının karşılanacağı uzman/danışman desteği sağlanacağı, başvuru sahibine doğrudan bir ödeme yapılmayıp, talep edilen teknik desteğin Ajans tarafından veya hizmet alımı yoluyla sağlanacak.

 

BEBKA’dan yapılan açıklamada, Temmuz-Ağustos dönemi başarılı projeler listesine www.bebka.org.tr adresinden ulaşılabileceği, 2016 Yılı Teknik Destek Programının Eylül- Ekim dönemi için yeni başvurular alınmaya devam ettiği de bildirildi.

 

BEBKA Genel Sekreterliği’nden yapılan açıklamada, BEBKA tarafından 2011 yılından bugüne kadar yürütülen teknik destek programlarına 2,5 milyon TL’lik bütçe ayrıldığı, destek programlarına 341 başvuru yapıldığı ve toplam 211 proje başarılı bulunarak destek almaya hak kazandığı ifade edildi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In Duyuru
Comments are closed.

Benzer Haberler

Burulaş Fahrettin Beşli’ye Emanet

Günlerdir merakla beklenen Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin en büyük iştiraki Burulaş’ın ba…