Home Duyuru ANADOLU ATEŞİ RÜZGÂRI 25 EYLÜL’DE BURSA’DA ESECEK…

ANADOLU ATEŞİ RÜZGÂRI 25 EYLÜL’DE BURSA’DA ESECEK…

- Guncellenme Tarihi: 9 Eylül 2016 13:44
4 min read
ANADOLU ATEŞİ RÜZGÂRI 25 EYLÜL’DE BURSA’DA ESECEK… için yorumlar kapalı
0

balkanturksiad-yk-baskani-levent-bilek

Bugüne kadar yaptığı yurtdışı ve yurtiçi gösterileriyle dünyanın sayılı dans toplulukları arasında gösterilen ve Anadolu’nun zengin kültürünü, dansın büyüsünü görsel bir şölenle sahnelere taşıyan Anadolu Ateşi, Balkan Rumeli Sanayici ve İşadamları Derneği (BALKANTÜRKSİAD) organizasyonuyla Bursalılarla buluşacak. Mustafa Erdoğan imzasını taşıyan Anadolu Ateşi, 15. yıl özel gösterisini Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu’nda sahneleyecek. Organizasyonla ilgili açıklamalarda bulunan BALKANTÜRKSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Levent Bilek, “BALKANTÜRKSİAD olarak böyle bir organizasyonu gerçekleştirecek olmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. Hem üyelerimizi hem de Bursalıları, iş stresinden uzaklaştıracak bu tarz organizasyonları önümüzdeki dönemlerde de sürdüreceğiz” dedi.

Kurulduğu günden bu yana Anadolu topraklarının kültürünü 4 bin canlı gösteriyle milyonlara aktaran Anadolu Ateşi Dans Topluluğu, BALKANTÜRKSİAD organizasyonuyla Bursa’ya geliyor.

15. yıl özel gösterileri kapsamında dev dansçı kadrosuyla Bursa seyircisi ile buluşacak olan Anadolu Ateşi, 25 Eylül 2016 Pazar günü saat 20.00’de Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu’nda sahne alacak.

Anadolu Ateşi’nin yurtdışı ve yurtiçinde önemli gösteriler yaptığını dile getiren Başkan Levent Bilek, “Anadolu Ateşi, Anadolu’nun binlerce yıllık sevgi, kültür ve tarih mozaiğinin barışla harmanlanan ateşini tüm dünyaya tanıtıyor. Sayın Mustafa Erdoğan’ın öncülüğünde bugüne kadar 100’e yakın ülkede 4 bin canlı performans sergileyen Anadolu Ateşi, 15. yılına özel olarak hazırladığı gösterisini Bursa seyircisi için sergileyecek. En geniş kadrosu ile Bursalılarla buluşacak olan Anadolu Ateşi Dans Topluluğu, yaklaşık bir buçuk saat boyunca katılımcılara görsel bir şov sunacak. BALKANTÜRKSİAD olarak böyle bir organizasyonu gerçekleştirecek olmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. Hem üyelerimizi hem de Bursalıları, iş stresinden uzaklaştıracak bu tarz organizasyonları önümüzdeki dönemlerde de sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In Duyuru
Comments are closed.

Benzer Haberler

YÖK Başkanı Özvar: BTÜ Arama Konferansı Büyük Bir Yenilik

“Bursa Teknik Üniversitesini 2030 yılında nasıl görmek isteriz” sorusuna cevap arandığı Ar…