Home GÜNCEL YILDIRIM ESNAFININ SORUNLARI MERCEK ALTINDA…

YILDIRIM ESNAFININ SORUNLARI MERCEK ALTINDA…

- Guncellenme Tarihi: 18 Ağustos 2016 14:08
4 min read
YILDIRIM ESNAFININ SORUNLARI MERCEK ALTINDA… için yorumlar kapalı
0

Yıldırımlıları ziyaret ederek görüş, öneri ve taleplerini yerinde dinleyen Yıldırım Belediyesi Saha Araştırma Ekibi, 2016 yılının Haziran ve Temmuz aylarında bin 15 esnafı işyerlerinde ziyaret etti. İlçe esnafının yoğun olduğu Teyyareci Mehmet Ali, Çiçek, Şible ve Selçukbey caddelerindeki işyerlerine konuk olan ekipler, Yıldırım Belediyesi’nin yaptığı tüm hizmetlerin yanı sıra üretilecek projeler hakkında bilgilendirme yapıyor. Ruhsat alımını teşvik etmek amacıyla Yıldırım Belediyesi E-Ruhsat hizmetinin de anlatıldığı görüşmelerde, Ar-Ge çalışmaları için esnafın öneri, talep ve şikayetleri kayıt altına alınıyor.

 

BAŞKAN EDEBALİ’DEN ORTAK AKIL VURGUSU

Yıldırım Belediyesi olarak yönetim şekillerini ilçedeki her kesimin söz sahibi olması adına katılımcı belediyecilik olarak benimsediklerini vurgulayan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Göreve geldiğimiz günden bu yana yönetimde ortak akla ve hemşerilerimizin Yıldırım’ın idaresinde söz sahibi olmasına azami hassasiyet gösteriyoruz. İlçe ekonomimizin can damarı olan esnafımızı önemsiyor, ekonomik kalkınmayı gerçekleştirmek adına projelerimizi bu yönde sürdürüyoruz” dedi. Güçlü Yıldırım’ın güçlü ekonomiden geçtiğinin altını çizen Başkan Edebali, “Şehrimizin modern, sağlıklı ve yaşanabilir hale gelmesini topyekun kalkınma ile gerçekleştireceğiz. Burada bize yardımcı olacak en büyük unsur ise ortak akılın en önemli sacayaklarından biri olan ilçe esnafımızdır” diye konuştu.

edebali

 

GÜÇLÜ EKONOMİ GÜÇLÜ YILDIRIM

Türkiye’ye rol model olacak kentsel dönüşüm projesinde bölge esnafının stratejik bir konuma sahip olduğunu da söyleyen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Kentsel dönüşümde temel referansımız ekonomik planlamadır. Dönüşüm projemizde sadece mekanlarda değil hayatın her alanında değişiklikler yapacağız. Bunu gerçekleştirirken bize sağlam adımlar atmamızı sağlayacak olan Yıldırım’ın güçlü ekonomik yapılanması olacaktır. Bu sebeple Yıldırım’da görüşülmedik tek bir esnaf bile bırakmayacağız. Hemşehrilerimiz ve esnafımızla el ele vererek Yıldırım’ı hak ettiği konuma yükseltmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Fotoğraflar

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Oyak Renault, BTÜ Gelişim Zirvesi’nde

Oyak Renault’un deneyimli isimleri, Bursa Teknik Üniversitesi (BTÜ) öğrencileriyle bir ara…