Home GÜNCEL İzmir Cup’ın şampiyonu Nilüfer Belediyespor

İzmir Cup’ın şampiyonu Nilüfer Belediyespor

- Guncellenme Tarihi: 18 Ağustos 2016 13:20
2 min read
İzmir Cup’ın şampiyonu Nilüfer Belediyespor için yorumlar kapalı
0

Hentbol Erkekler İzmir Cup Hazırlık Turnuvası’nın şampiyonu Nilüfer Belediyespor oldu. Turnuvadan yenilgisiz çıkan Nilüfer Belediyesporlu hentbolcular sezonun ilk kupasını Nilüfer’e taşımanın mutluluğunu yaşadı.

Yeni sezon için hazırlıklarını sürdüren Nilüfer Belediyespor Erkekler Hentbol Takımı, Hentbol Erekler İzmir Cup Hazırlık Turnuvası’nda şampiyon olarak taraftarlarını sevince boğdu. Göztepe, Beykoz Belediyespor, Merzifon Belediyespor ve Antalyaspor’un katıldığı turnuvada 5’te 5 yapan Nilüfer Belediyespor şampiyon oldu. Nilüfer Belediyespor Göztepe’yi 24-21, Antalyaspor’u 29-28, Beykoz Belediyespor’u 25-24, Merzifon Belediyespor’u da 28-24 yenerek yenilgisiz şampiyonluğa ulaşmanın mutluluğunu yaşadı.

Sezonun ilk kupasını kazandıkları için mutlu olduklarını belirten Nilüfer Belediyespor Hentbol Teknik Sorumlusu M. Fatih Işık “Bu turnuvada yeni transferlerimizi ve altyapıdan gelen genç oyuncularımızı görme fırsatını yakaladık. Birbirinden çekişmeli geçen maçlarda oyuncularımız taktik disiplin ve fiziki üstünlüklerini rakiplerine kabul ettirdiler.  2-4 Eylül 2016 tarihlerinde Gümüşhane’de yapılacak olan Türkiye Kupası 1. Tur Grup maçlarına kadar takımımız tam olarak hazır hale gelecek. Nilüfer Belediyespor Erkekler Hentbol Takımı yeni sezonda da başarılarını sürdürecek. Bize verdikleri destek için Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ve Nilüfer Belediyespor Başkanı Ali Karamık’a teşekkür ediyorum” dedi.

nilüfer

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

İnegöl Artık Bu Merkezden 7/24 İzlenecek

İnegöl Belediyesi’nin hayata geçirdiği İzleme ve Değerlendirme Merkezi açıldı. İlk olarak …