Home GÜNCEL MAALESEF

MAALESEF

- Guncellenme Tarihi: 29 Temmuz 2016 14:43
5 min read
MAALESEF için yorumlar kapalı
0

Maalesef bu algı operasyonu sadece Ayşe Kulin’i etkilememiştir. Bir çok insan gerekli veya gereksiz bir şekilde bu duyguları hissetmiştir. Bütün suçu yabancılara da atmamak lazım, insan karşısındakini kendi gibi bilirmiş ya ;Onlar örtüyü yasakladıkları için kendilerinin de zorla örtüleceklerini v.s. sanıyorlar… Evet şeriat isteyen bir kısım insan var lakin onlar meydanlarda değil. Maalesef darbeyi sevinçle arzulayan dindar kesim Tayyip Erdoğan düşmanı olanlar da şeriat istememelerine rağmen darbeden medet umabildiler. Burdan da şunu anlamak lazım fitne dışarıdan anlaşılamayacak boyutta ve at izi it izine karışmış, işin daha da vahimi iyi niyetli insanların kullanılması… Ah de vefa duymaları sebebiyle terör veya devlet düşmanlığı gibi şeylere şahit olmadıkları için cemaatten ayrılamayan, ayrılmayanlar var..Unutmayalım ki bu tip örgütler bu konularda ciddi eğitim alırlar. Manipülasyon insan ve kitlelerin nasıl yönetilmesi gerektiği ile ilgili. Benim saf insanım direk bu kişilerin kullanımına açıktır. Eğitimlerimde özellikle üstünde durduğum konu olan ayna beyin kullandıkları için bu tuzağın içine anlamadan çekilmişlerdir.

Bu sebeple bu korkularını usulet ve suhuletle karşılayıp örtü yasaklandığında özgürlüğünüzün nasıl kısıtlandığını hatırlayıp bu duygunuzun kine ve kızgınlığa dönüşmesine izin vermeden şefkat duygusuyla kişi veya konulara bakmak gerektiğini düşünüyorum.. Rabbimiz de rahmetim gazabımı aştı demesi gibi.. Her zaman iş bilene düşer. Bilse zaten yapmaz ya da korkar anlayışını kaybetmemek lazım… Adaletli olmak her zaman kinden zor… Ve haklılıkta ki perde de oldukça kalındır…

Bunlarında dışında aklımızdan bir an bile çıkarmamız gereken müslüman iki kere aynı yerden sokulmaz hesabı ,duyguyla değil akılla hareket etmektir. Üst tabaka da şifreli bilgi alıp veren sık sık telefon ve numara değiştiren (numarası yıllarca aynı olan insanları tespit etmek kolay) özellikle Pensilvanya ya gidip gelen birebir görüşen ve yerel olmayan kişiler daha mercek altında tutulabilinir. Çünkü kendi içlerinde kurumsallaştıkları için tayinleri de kendi kurumlarında gerçekleşiyor… Hatta ben yetkili olsam bu insanların bizzat kanıtları görmelerini sağlarım. Gerçekten anladıklarında çok nedamet getireceklerini umuyorum.. Tabii bu da benim saflığım olabilir. Kötü niyetli olmayı bir türlü insanımıza yakıştıramıyorum hele ki vatana millete ihanet fikri bile korkunç. Bir insan nasıl vatanına ,milletine ihanet içinde olabilir. Aynı erlerin kullanıldığı gibi cemaatin tabanını da devletin önüne atılan yem olduğunu düşünüyorum.

Load More Related Articles
  • BÜTÜN

    Bütünlük enteresan bir kavramdır. Zihin bütünselliği aynıdanlık olarak algılasa da aslında…
  • NİRVANA

    Nirvana ya ulaşmak bazılarımızın bildiği, bazılarımızın bildiğini sadığı, bazılarımızın ku…
  • MASALLAR…

    Masal, çocukluğumuzun en heyecanlı, en maceralı ve şaşırtıcı anları. Benim için öyle en az…
Load More By Gülgün KESER
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

BÜTÜN

Bütünlük enteresan bir kavramdır. Zihin bütünselliği aynıdanlık olarak algılasa da aslında…