Home GÜNCEL YENER ACAR’IN PARALEL İLE İMTİHANI

YENER ACAR’IN PARALEL İLE İMTİHANI

- Guncellenme Tarihi: 27 Temmuz 2016 00:46
6 min read
YENER ACAR’IN PARALEL İLE İMTİHANI için yorumlar kapalı
0

 

15 Temmuz’da FETÖ’cü ihanetin ardından Kestel Belediye Başkanı Yener Acar’ın tepkisini ortaya koymakte geciktiği, hatta ihanet şebekesi ile dolaylı yollarla iletişim halinde olduğu gündeme bomba gibi düştü.

Peki, Başkan Acar tavrını netleştirmekte kararsızsa, biz birkaç soru soralım;

15 Temmuz gecesi Kestel Belediye Başkanı Yener Acar Osmaniye Köyünde, kendi evleri olmasına rağmen neden bir başka arkadaşının evine gitti?

Aynı gece darbe girişimi olduğunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sokağa çıkın çağrısı yaptığı halde ve bir sivil toplum kuruluşu  meydanda olmasına rağmen İlçe Başkanı Necmettin Ekinci ile Belediye Başkanı Yener Acar neden yoktu?

 Teşkilattan Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısına, Acar’ın nerede olduğu sorulduğunda “başkan kaçtı, telefonu kapalı” dedi mi, neden dedi?

Yener Acar, Osmaniye’de başka bir arkadaşının evinde bulunduğunda meydana gelmek istemediği, zorla getirildiği, saat iki buçuk, üç civarı geldiği doğru mu? Halka dağılın sorun çıkmasın dedi mi?

Acar’a konuşması gerektiğini söylendiğinde “ben konuşmayayım, ne diyeceğim” dedi mi?

Acar, zorla yaptırılan bu konuşmada “paralel, FETÖ” sözlerini neden kullanmadı?

Sonrasındaki iki günde Kestel’de Demokrasi Nöbeti organizasyonu neden yapılmadı?

Üçüncü günden itibaren yapılan mevlit ve duadan sonra yani yatsı namazından sonra Kestel halkı meydandan uzaklaştırıldı mı?

Bir gece yapılan konvoyu; tartışma, taşkınlık çıkma ihtimaline rağmen Alevi mahallesinde gönderdi mi? Burada konvoyla Alevi bir genç arasında çıkan tartışmanın duyarlı halk tarafından engellendiği doğru mu?

Neden beşinci ya da altıncı güne kadar Fomara’daki demokrasi meydanına gelmedi? Beşinci günden sonra katıldığında, çektirdiği fotoğraflar gençlik ve kadın kolları tarafından paylaşılırken o güne kadar neden iştirak etmediği kendisine soruldu mu?

Darbe girişimi başladıktan sonra ilk iş gününde belediyede personele bu konuyla ilgili konuşmayı yasakladı mı?

Kestel’de FETÖ örgütü ile yakın bağlantısı bilinen bir işyerinin kaçak olan çıkmasına neden göz yumdu? 15 Temmuz’dan sonra bu işyerine mühürleme işlemi yapıldı mı?

Bir önceki yerel seçimlerdeki ilçe başkanı Mehmet Gürel’in eşinin AK Parti karşıtı olduğu, başka bir partiye çalıştığı bilindiği halde neden orada tutuldu?

Yener Acar ve Mehmet Gürel eliyle meclis üyesi listesine konan, Paralel Çete okullarında eğitim gören M.V.A. neden teknik başkan yardımcılığına getirildi?

Akabinde ilçe başkanı yapılan Necmettin Ekinci’nin Kestel’de konuşulduğu üzere paralelle yakın teması olduğu doğru mu? Ekinci’nin bir önceki dönem belediye başkan yardımcılığı yaptığı, paralelle yakın temasta olduğu konuşulmasına rağmen görevinde neden tutuldu?

Yerel seçim çalışmalarında Yener Acar ve Mehmet Gürel, yaptıkları ev ziyaretlerinde hane sakinlerinin “cemaat kendi öğrencilerine gece kaldırıp Cumhurbaşkanına beddua ettiriyormuş” söylediklerinde “yok efendim öyle bir şey” deyip sohbeti kapattıkları doğru mu?

15 Temmuz’a kadar Yener Acar’ın eşi ve kızı vesilesiyle kendilerine sıra geldiğinde paralel ablaların sohbeti Acar’ın evinde yapılmaya devam etti mi?

BAŞKAN YENER ACAR BU SORULARA CEVAP VERDİĞİNDE, BELEDİYEDE GÖREVLİ VE FETÖ İLE BAĞLANTASI OLAN DİĞER İSİMLERİ AÇIKLAYACAĞIZ.

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Osmangazi’de Dolu Dolu Geçecek

Osmangazi Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda düzenleyeceği etkinli…