Home GÜNCEL CHP’li Belediyeden Atatürkçü Düşünce Derneğine kira şoku

CHP’li Belediyeden Atatürkçü Düşünce Derneğine kira şoku

- Guncellenme Tarihi: 16 Nisan 2016 14:30
4 min read
CHP’li Belediyeden Atatürkçü Düşünce Derneğine kira şoku için yorumlar kapalı
0

 

Atatürk’ün kurduğu partiden Belediye Başkanı seçilen CHP’li Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz bu kez Atatürkçü Düşünce Derneğinin Mudanya temsilciliği ile sorun yaşıyor. Daha önce Engelli dernekleriyle, esnafla, belediye çalışanlarıyla uzlaşma yoluna gitmek yerine sürekli restleşen Belediye Yönetimi bu kez de Atatürkçü Düşünce Derneğinin kirasıyla ilgili sorunu sürdürüyor.

Atatürkçü Düşünce Derneği Mudanya Şubesinin Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin Atamer sosyal medya hesabından zehir zemberek bir açıklama yaptı. Paylaşımında Mudanyalı hemşerilerine seslenen Atamer, CHP’li meclis üyelerinin meclis toplantısında kira ile ilgili yaklaşımını çok sert bir dille eleştirdi. Sebahattin Atamer’in paylaşımını olduğu gibi yayınlıyoruz.

 

DEĞERLİ MUDANYALI HEMŞEHRİLERİM!
Atatürkçü Düşünce Derneği olarak göreve geldiğim günden ve ötesinden beri, 2014 yılına kadar kira ödemedik ve belediyemizin de bizden böyle bir talebi olmadı. Eski Yönetim görevden ayrılmadan önce bize avukatları aracılığı ile gönderdikleri yazıda geri dönük birikmiş kira borcumuz olduğunu öğrendik.
Yerel seçim sonrası yeni belediye başkanlığına bazı girişimlerde bulunduk sonuç alamadık

”DETAYLARA GİRMEK İSTEMİYORUM”
Bildiğiniz geçirdiğim bir rahatsızlık nedeniyle hastanede yatarken Nisan ayı Belediye Meclis toplantısı yapılmış, bu toplantıda bizim derneğimizin konusu gündeme gelmiş ama maalesef belediye ipe un sererek, “Taşınmaz Değer Tespit Komisyonu” tarafından belirlenen kirayı ödememiz gerektiği söylenmiş.
Bir siyasi partimizin sayın gurup sözcüsü kendilerinin derneğimiz borcu kapanana kadar “huzur” hakkı paralarını almayacaklarını söylemiş, diğer siyasi partimizin sayın gurup sözcüsü de kararı desteklediklerini söylemişler.
Diğer bir siyasi partide bu kararı” KERHEN” bizde desteliyoruz demişler. Diyorum ki: “KEŞKE DESTEKLEMESELERDİ, BANA GÖRE DAHA ONURLU DAVRANMIŞ OLURLARDI”
Şunu asla unutmayın makam, para, nam şan,şöhret kaybedilebilir ama kazanılabilinirde kazanılmayan nedir biliyor ‘musunuz? ”O N U R bir giderse bi daha elde edemezsiniz. Eğer hırslarınızı, egolarınızı, kinleriniz iradenizin önüne geçirirseniz vay sizin halinize, bu günleri bir daha hayal bile edemezsiniz,,,
Derneğimizi destekleyen iki gurubun sayın sözcülerine ve üyelerine yönetim kurulum adına çok teşekkür ediyorum. Sağ olun var olun. SEVGİ,SAYGI VE DOSTLUKLA…….
Sebahattin ATAMER
Atatürkçü Düşünce Derneği
Yönetim Kurulu Başkanı

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Nilüferli Karateciler Madalyalarla Döndü

Nilüfer Belediyespor Kulübü sporcuları, Kosova’da düzenlenen karate müsabakalarında elde e…