Home GÜNCEL CHP MUDANYA’DA NE YAPSA TOPARLANAMIYOR

CHP MUDANYA’DA NE YAPSA TOPARLANAMIYOR

- Guncellenme Tarihi: 25 Kasım 2016 14:53
5 min read
CHP MUDANYA’DA NE YAPSA TOPARLANAMIYOR için yorumlar kapalı
0

CHP Mudanya İlçe Örgütü, Genişletilmiş Örgüt Toplantısını gerçekleştirdi gerçekleştirmesine ama eleştiri ve tepkilerin önünü yine alamadı.

Son aylarda parti içinde pek çok kesimle kavgalı olan, Mudanya ilçe ve Bursa il kongrelerine doğrudan müdahale eden Hayri Türkyılmaz, daha önce gerçekleşen İl Danışma Kurulu toplantısında yaptığı konuşmada yine bazı partililer hakkında ağır ithamlarda bulunmuştu.

Kendisini sosyal medya üzerinden eleştiren, hakaret ve tehdit ettiğini iddia eden partili gençlere de dava açan Türkyılmaz, geri adım atmayarak bu kişilere harami ve hain yakıştırması yaptı.

Kendi partisinden kimi çevrelere bu yakıştırmaları yaparak uzlaşma ortamının yaratılmasına engel olan Türkyılmaz’a tabandan tepki ise Mudanya’daki toplantıda geldi.

Çeşitli kaynaklardan aldığımız bilgilere göre, katılımın düşük olduğu Mudanya’daki örgüt toplantısında söz alan kimi üyeler, Türkyılmaz’ın bu tavırlarını eleştirmiş ve saldırgan tutumuna tepki göstermiş.

“YÖNETİMİ DÜŞÜRMEYE ÇALIŞTI”

Gazetemize açıklama yapan partili eski bir yönetici, Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ın geçmiş ilçe yönetimini düşürmek için, yönetimde bulunan birkaç kişiyi belediyede iş verme karşılığı istifa ettirdiğini söyledi.

Öte yandan iddialarına devam eden CHP’li, yönetimin düşmesi için gerekli istifa sayısını, Mudanya Belediyesinde ve taşeron firmalarda iş verdiği kişilerden sağlayan Türkyılmaz’ın, diğer partilileri haramilik ve hainlikle suçlarken, yaşı elliyi aşmış kişileri belediyede işe almasının tartışmalı bir konu olduğunu dile getirdi.

Toplantının basına kapalı gerçekleşen kısmında kürsüde Türkyılmaz’ı eleştirenlere laf atarak susturmaya çalışan kimi belediye çalışanlarının olduğu da aldığımız bilgiler arasında.

TOPLANTININ GÜNÜ VE SAATİ YANLIŞ

Başka bir partiliden aldığımız bilgilere göre CHP’li belediyenin olduğu Mudanya’da, CHP Örgüt toplantısına katılımın oldukça az olması, bilinçli olarak sağlandı.

Herhangi bir milletvekilinin katılmadığı toplantıda, bazı üyelere çağrı yapılmadığı ve mesaj çekilmediği iddia edilirken, toplantının hafta içi gerçekleşmesi katılımın az olmasına neden oldu.

CHP’nin yoğun oy aldığı köylerden katılımcıların toplantıya gelemediğini belirten bir partili, düzenleyenlerin tepki ve eleştiriden korktukları için toplantıyı hafta arası düzenlediklerini söyledi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Marmarabirlik’ten Üreticiye 630 Milyon TL Ödeme

2023/2024 iş yılı ürün alım kampanyasının son dilim ödemesini 26 Nisan 2024 tarihinde yapa…