Home EKONOMİ Mesai saati içinde siyasi ziyaret..!

Mesai saati içinde siyasi ziyaret..!

- Guncellenme Tarihi: 28 Şubat 2016 21:11
2 min read
Mesai saati içinde siyasi ziyaret..! için yorumlar kapalı
0

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz geçtiğimiz günlerde ekibiyle birlikte CHP İl Başkanı Şadi Özdemir’i makamında ziyaret etti. Bu ziyarette Belediye Başkan Yardımcıları Akın Poroy, Metin Şen ve Sevinç Şenşekerci’nin yanı sıra belediye meclis üyeleri Ali Polat, Hayati Samast, Servet Usta ve Hüseyin Esen ve Özel Kalem Müdürü Ahmet Refik Yıldız da hazır bulundu. 22 Şubat günü saat 16.49’da Türkyılmaz’ın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda da görüleceği üzere ziyaret mesai saatleri içerisinde gerçekleşiyor.

12804446_1558826431096806_301470863_n

Bu bağlamda soruyoruz: Belediye Başkan Yardımcıları Metin Şen ve Sevinç Şenşekerci ile özel kalem müdürü Ahmet Refik Yıldız devlet memuru ise bir partinin il başkanını ziyaret etmeleri, siyasi bir eylem içinde bulunmaları ne kadar doğru? İkinci konu ise mesai saatleri içerisinde bu kişilerin görev yerlerini terk ederek bu keyfi ziyareti gerçekleştirmeleri suç değil mi?

Ak Parti İlçe Başkanı Erdal Kaya’ya konuyu sorduğumuzda bu ziyaretin gayri yasal olduğunu, konuyu yetkili mercilere taşıyacaklarını dile getirdi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In EKONOMİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…