Home EKONOMİ Şeref sözü ne oldu Başkan…?

Şeref sözü ne oldu Başkan…?

- Guncellenme Tarihi: 28 Şubat 2016 20:45
3 min read
Şeref sözü ne oldu Başkan…? için yorumlar kapalı
0

 

CHP Mudanya eski ilçe başkanı Hasan Yıldırım, Başkan Hayri Türkyılmaz’a veryansın etti. Seçim öncesi Türkyılmaz’ın üzerine namus sözü vererek seçilirsem bağımsız denetimi getireceğim vaadini hatırlatan Yıldırım, üzerinden 2 yıl geçmesine rağmen hiçbir girişimde bulunulmamasına tepki gösterdi.

Yıldırım şunları söyledi: “Barışın kenti diyerek, suda resim çektirmekle olmuyor. “Biz Belediye Başkanı olduğumuz zaman ne vaatler verdik ve geçen 2 yıl içinde neler yaptık” diye düşünecek. 2 yılda bir şey yapmadıysak; kalan 3 yılda verdiğimiz vaatlerin kaçta kaçını yerine getirebiliriz diye bir soru işareti doğuyor. Namus sözü verdi, bağımsız denetim gelecek diye, bunu getiremiyorsan “Bunu haremiler mi engelledi?”diye sorarlar. Sonra “Sen de mi oldun karami?” derler dedim. Harami dediği insanlar Belediye´de çalışıyor. Harami dediğin kişiyle çalışıyorsan sen de haramisin. İnşallah Hayri Başkan doğru yolu bulur ve biz yanında dururuz. “

 

Mudanya Söylem’in notu:

“Kavgayla polemikle halka verdiğin sözleri unutturamazsın Sayın Başkan…  Yoksa seçim öncesi bir akşam eski hesapları karıştırmamak kaydıyla birileriyle anlaşma mı yaptın? Yada ucu yakın çalışma arkadaşın olan bürokratlara mı dokunuyor, anlatsana başkan?

Namus sözü verdin, hadi bağımsız denetim gelsin… Hırsız diyordun, dosyalar var diyordun, açıkla Mudanyalıya da halk bilsin başkan…!

Sen unutturmak istesen de verdiğin sözleri, her hafta Mudanya Söylem sana hatırlatmaya, Mudanyalıya duyurmaya devam edecek…!

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In EKONOMİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Bursa’da “21. Yüzyılda Öğretmen Olmak” Konulu Panel Gerçekleştirildi

Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Bursa Uludağ Üniversitesi’nin iş birliğinde gerçekleşti…