Home KÖŞE YAZILARI Semih Özdemir ve arkadaşları, Kalami, Mudanya Balık, Mekan Kafe ve diğerleri…

Semih Özdemir ve arkadaşları, Kalami, Mudanya Balık, Mekan Kafe ve diğerleri…

- Guncellenme Tarihi: 29 Şubat 2016 17:57
2 min read
Semih Özdemir ve arkadaşları, Kalami, Mudanya Balık, Mekan Kafe ve diğerleri… için yorumlar kapalı
0

Mudanya’da çifte standart uygulaması devam ediyor. Türkiye’nin en genç milletvekili adayı olarak bilinen CHP’li Semih Özdemir, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz hakkında sosyal medyada sitemkar bir paylaşım yaptığı için işlettiği fırın mühürlenmişti. Bunun üzerine Özdemir’e yine sosyal medyadan destek paylaşımları yapan Devrim Taylan Ercan, Engin Çancıoğlu ve Ahmet Yılmaz Mudanya Belediye başkanınca savcılığa şikayet edilmişler, onlar da ifade vermişlerdi. Ayrıca Semih Özdemir de şikayet edilerek ifade verdi.

Semih Özdemir’in ekmek teknesi olan fırının mühürlenme gerekçesi; yolu hiçbir şekilde işgal etmediği, herhangi bir rahatsızlık yaratmadığı halde ruhsata aykırı yapılan çıkmaydı. Buna karşın Başkan Türkyılmaz dörtte üçü kaçak olan Kalami Restaurant’ta doğum günü vesaire organizasyonları yapmaya devam ediyor. Üstelik CHP Mudanya İlçe Başkanı Ergül Batman da kapalı mekanda sigarasını tüttürüyor. Yine kaçak bölümleri ölen Mudanya Balık faaliyetlerini sürdürüyor, üstelik ihaleye de ne hikmetse çıkmıyor. Yine Mekan Cafe mesela, halkın yeri değil mi? Ya da Korsan Kafe’nin, Alay kahvesinin masa ve sandalyeleri bütün yolu kaplamayı sürdürüyor.

Yasalar ve Belediyenin esnafa yaklaşımının yandaş olanlar ve olmayanlar olarak değişkenlik gösterdiği Mudanya’da sular durulacağa benzemiyor. Halkla bu çifte standarttan ve taraflı uygulamalardan son derece rahatsız…

Load More Related Articles
Load More By Semra NEJLA TEKE
Load More In KÖŞE YAZILARI
Comments are closed.

Benzer Haberler

Çekirge Devlet Hastanesi ve Kök Hücre Meselesi…

Çekirge Devlet Hastanesinde kök hücre tedavisi yapıldığını biliyor muydunuz? Bilen biliyor…