Home GÜNCEL MERİNOS LIONS KULÜBÜ, DESTEK AMACIYLA BURSA ALL STAR GECESİ DÜZENLEDİ

MERİNOS LIONS KULÜBÜ, DESTEK AMACIYLA BURSA ALL STAR GECESİ DÜZENLEDİ

- Guncellenme Tarihi: 25 Kasım 2015 11:54
3 min read
MERİNOS LIONS KULÜBÜ, DESTEK AMACIYLA BURSA ALL STAR GECESİ DÜZENLEDİ için yorumlar kapalı
0

Merinos Lions Kulübü, ‘Her Şey Yeşil Bir Dünyada Eğitim İçin’ sloganıyla geçtiğimiz günlerde hem eğitimhem de Alzheimer Hasta Konuk Evi projesine destek amacıylaJollyJoker’deBursa All Star gecesi düzenledi.

Eğitime ve Alzheimer Hasta Konuk Evi projesine destek olmak amacıyla Merinos Lions Kulübü Başkanı Dilek Bolat’ın ev sahipliğinde düzenlenen geceye, Lions 118-K Yönetim Çevresi Federasyon Başkanı İlknur Kutucu’nun yanı sıra birçok Lions kulübü başkanı ve üyeleri katıldı.

Katıldıkları her platformda sosyal sorumluluk projeleriyle ön plana çıkan ve gerçekleştirdiği etkinliklerle de adından sıkça söz ettiren Lionlar,Bursa All Star gecesi ile projelerine hız kattı.

Bursa gecelerini renklendiren 28 solistin sahne aldığı gecede açıklamalarda bulunan Merinos Lions Kulübü Başkanı Dilek Bolat, “Her şey yeşil bir dünyada eğitim için sloganıyla yola çıktık. Hem burs verdiğimiz öğrencilerin sayısını arttırabilmek hem de Alzheimer Hasta Konuk Evi projesine destek vermek için bir araya geldik. Bugün buraya biletini alarak gelen her konuk eğitime destek vermenin yanı sıra doğaya da katkıda bulunmuş oldu. Bilet alan her konuk için bir fidan dikilecektir. Destek veren herkese teşekkür ederim” dedi.

Lions üyelerinin yoğun ilgi gösterdiği gecede elde edilen tüm gelir, Merinos Lions Kulübü’nün burslu öğrencileri ile Alzheimer Hasta Konuk Evi Projesinde kullanılmak üzere ayrıldı. Lions Kulüplerinin büyük önem verdiği Alzheimer Hasta Konuk Evi Projesi’nininşaat çalışmaları ise hızla devam ediyor. Lions Kulüplerinin destekleriyle hizmet hayatına başlayacak olan Alzheimer Hasta Konuk Evi için destekler artarken, Lionlar tüm etkinlikleriyle projeye seferber olmaya devam ediyorlar.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Bursa’da Startup Yatırımcı Ekosistemi Bir Araya Geldi

Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) ev sahipliğinde in4startups dijital platfo…