Home EKONOMİ MORE ENSTİTÜ HAZIR YİYECEK SEKTÖRÜNÜ ELE ALACAK

MORE ENSTİTÜ HAZIR YİYECEK SEKTÖRÜNÜ ELE ALACAK

- Guncellenme Tarihi: 25 Kasım 2015 11:46
4 min read
MORE ENSTİTÜ HAZIR YİYECEK SEKTÖRÜNÜ ELE ALACAK için yorumlar kapalı
0

İnsan kaynakları, personel yönetimi ve kurumsallaşma ile ilgili eğitim ve danışmanlık hizmetleri veren More Enstitü Eğitim & Danışmanlık Hazır Yiyecek ve Restaurantçılık sektörü ile ilgili panel düzenleyecek.

İnsan kaynakları, personel yönetimi ve kurumsallaşma ile ilgili eğitim ve danışmanlık hizmetlerinin yanı sıra arabulucuk eğitimi, bordro eğitimi, drama eğitimi ve yangın eğitimi gibi birbirinden farklı eğitimlerde veren More Enstitü Eğitim & Danışmanlık düzenlediği panellerle de birçok sektöre değer katmaya devam ediyor. Danışmanlık hizmeti verdiği firmalar arasında Köfteci Yusuf, Sude Et gibi firmalar da olan More Enstitü Eğitim & Danışmanlık gıda sektörünün sorunlarını ve çözüm önerilerini masaya yatıracak.

Bu kapsamda düzenlenecek olan “Hazır Yiyecek ve Restaurantçılık Sektörünün Sorunları ve Kurumsallaşma Sürecinde Çözüm Önerileri” konulu panel 1 Aralık 2015 Salı günü saat 17.30’da More Enstitü Konferans Salonu’nda gerçekleşecek. Eker Süt Ürünleri Yöneticisi Elif Topaloğlu’nun moderatörlüğünde düzenlenecek olan panelde More Enstitü Kurucu Ortakları Dr. Bülent Öz ve Dr. Oğuzhan Karagül’ün yanı sıra Kocamanlar Balıkçılık Yönetim Kurulu Başkanı Maşallah Kocaman, İkizler Börekçilik Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Acar konuşmacı olarak katılacak.

More Enstitü Eğitim & Danışmanlığın verdiği danışmanlık hizmetleri ve düzenlediği panellerle birbirinden farklı birçok sektöre değer kattığını belirten More Enstitü Kurucu Ortağı ve Yönetim Danışmanı Dr. Oğuzhan Karagül, “More Enstitü olarak birçok farklı sektörde faaliyet gösteren kurumlara danışmanlık hizmeti veriyoruz. Bu sektörlerden biri de gıda sektörü. Gıda sektöründe Bursa’nın önde gelen firmalarına verdiğimiz danışmanlık hizmetinin yanı sıra daha geniş kapsamlı bir panel düzenleyerek sektörün tüm paydaşlarını bir araya toplayıp sektörün sorunlarını ve çözüm önerilerini masaya yatırmak istedik. Yeni taşındığımız binamızda yer alan Konferans Salonu’nda düzenleyeceğimiz panel ile gıda ve restaurantçılık sektörünü ele alacağız” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In EKONOMİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

BAREM’de 23 Nisan Coşkusu

Osmangazi Belediyesi Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi (BAREM) bünyesinde eğitim gören engel…