Home GÜNCEL ‘ÇOCUKLARIMIZIN HAKLARINI KORUYALIM’

‘ÇOCUKLARIMIZIN HAKLARINI KORUYALIM’

- Guncellenme Tarihi: 25 Kasım 2015 12:03
3 min read
‘ÇOCUKLARIMIZIN HAKLARINI KORUYALIM’ için yorumlar kapalı
0

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Dünya Çocuk Hakları Günü’nde

Sınav Koleji öğrencilerini misafir etti.

20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü’nde kamu kurumlarına giderek, çocuk hakları konusunda duyarlılık oluşturan Mustafakemalpaşa Sınav Koleji 3. sınıf öğrencileri, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’ı ziyaret etti.

MUSTAFAKEMALPAŞA (2)

Minik misafirlerini Belediye Meclis Salonu’nda ağırlayan Başkan Sadi Kurtulan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, öğrencilerin yerel yönetim çalışmaları ve çocuklar için hazırlanan projelere ilişkin sorularını yanıtladı.

Çocuklara haklarını öğrenebilme ve savunabilme yetenekleri kazandırılmasının gerekliliğini kaydeden Başkan Kurtulan, toplumun ancak çocuklarına sahip çıkarak güçlü bir gelecek kurabileceğini söyledi.

Her çocuğun öncelikle eğitim ve sağlık gibi başlıca imkânlardan yararlanarak, barış içinde yaşama hakkına sahip olduğunu dile getiren Başkan Sadi Kurtulan; ” Çocuklar bir toplumun aldığı nefestir. Onların hayallerine ortak olmak, haklarını korumak da biz yetişkinlerin sorumluluğundadır. Türkiye’nin her kurumu çocukların en iyi şekilde yetişmesi ve faaliyet alanlarının arttırılması için seferber oluyor. Çocuklara yönelik yaşam alanlarını arttırmak da bizlerin görevi. Çocuklar için oyun, spor ve park alanları hazırlamanın dışında, kültürel ve eğitim çalışmalarını da her zaman destekliyoruz. Çocuklarımızın her türlü şiddetten uzak yaşayacağı bir dünya özlemiyle 20 Kasım Dünya çocuk Hakları Günü’nü kutluyorum” dedi.

Başkan Sadi Kurtulan, ‘Her Çocuk Hakkıyla Doğar’, ‘Ben Çocuğum Haklarımla Varım’ dövizleri taşıyan çocuklara belediye binasını gezdirerek, hediyeler verdi.

 

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

İnegöl’ün Geçmişi ile Geleceği Aynı İftar Sofrasında Buluştu

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, Huzurevi sakinleriyle lise öğrencilerini aynı iftar s…