Home EKONOMİ BALKANTÜRK EĞİTİM VAKFI BÜTÇESİ ONAYLANDI

BALKANTÜRK EĞİTİM VAKFI BÜTÇESİ ONAYLANDI

- Guncellenme Tarihi: 25 Kasım 2015 12:09
2 min read
BALKANTÜRK EĞİTİM VAKFI BÜTÇESİ ONAYLANDI için yorumlar kapalı
0

BALKANTÜRK Eğitim Vakfı, 23 Kasım Pazartesi günü üçüncü Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdi.

BALKANTÜRK Eğitim Vakfı Olağan Genel Kurulu Burhan Vatan’ın Divan Başkanlığında Ferruh Aslanoba ve Emin Balkan’ın divan heyeti üyeliğinde gerçekleştirildi. Toplantıda bütçe ve çalışma raporları onaylandı.

Genel kurulda konuşan BALKANTÜRK Eğitim Vakfı Başkanı Naci Şahin, Bursa’da eğitim alanında gerçekleştirdikleri çalışmalarla öncü olduklarını belirtti. Şahin: “Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da yönetim kurulumuzla birlikte çalışmalarımıza samimi bir şekilde devam edeceğiz. Tüm üyelerimize destekleri için teşekkür ederim” dedi.

BALKANTÜRK (2)

BALKANTÜRK Eğitim Vakfı öğrenci burslarının gündeme geldiği toplantıda hâlihazırda yüzden fazla öğrenciye burs veren vakfın bu sayıyı daha yukarılara taşımak için çalışmalar yapması gerektiği vurgulandı. Başkan Naci Şahin, burslar konusunda üyelerin gösterdiği hassasiyete teşekkür ederken daha fazla çalışarak eğitim önceliğini sürdüreceklerini söyledi.

23 yeni BALKANTÜRK Eğitim Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi kabulünün de gerçekleştiği toplantıda, yeni üyeleriyle daha fazla gence umut ışığı olacaklarını belirten BEV Yönetim Kurulu üyeleri, üye kabulünün ardından iyi dilek ve temenniler ile toplantıyı sonlandırdılar.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In EKONOMİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başköy’deki “Dede Helvası” Geleneğinde Helvalar Şifa İçin Yenildi

Nilüfer’e  bağlı Başköy Mahallesi’nde 1926’dan bu yana gerçekleştirilen geleneksel  “Dede …