Home EKONOMİ YILDIRIM, BEBE ÇOCUK KONFEKSİYONU İLE DÜNYA VİTRİNİNDE

YILDIRIM, BEBE ÇOCUK KONFEKSİYONU İLE DÜNYA VİTRİNİNDE

- Guncellenme Tarihi: 14 Kasım 2015 14:55
5 min read
YILDIRIM, BEBE ÇOCUK KONFEKSİYONU İLE DÜNYA VİTRİNİNDE için yorumlar kapalı
0

Bebe-Çocuk Konfeksiyonu Sektörü Sanayici ve İşadamları Derneği (BEKSİAD) Başkanı Halil Atalay ve BEKSİAD Yönetim Kurulu Üyeleri, Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali’yi makamında ziyaret etti.

BEKSİAD2

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali ziyaretinde; BEKSİAD Başkanı Halil Atalay ve BEKSİAD Yönetim Kurulu Üyelerinin yanı sıra sektörün duayen isimlerinden olan ve aynı zamanda MÜSİAD Bursa Şubesi Başkanı Mustafa Gürses de hazır bulundu.

Ziyarette BEKSİAD’ın son dönemdeki çalışmaları hakkında Başkan Halil Atalay’dan bilgiler alan Yıldırım Belediye Başkanı Edebali, Vişne Ticaret Bölgesi ve BEKSİAD’ın Yıldırım’ın en önemli değerlerinden olduğunu söyledi.

BEKSİAD’ın, başta Yıldırım olmak üzere Bursa ve Türkiye’ye ekonomik açıdan fayda sağlayan projelere imza attığına dikkat çeken Edebali, “Bunlardan birisi önümüzdeki yıl Ocak ayında yapılacak olan fuar olacak. Biz de belediye olarak bu fuara destek vereceğiz. Ben inanıyorum ki BEKSİAD ve işbirliği yaptığı kurumlar, sektöre yön verecek önemli bir fuara imza atacaklardır. Biz de Yıldırım Belediyesi olarak, Yıldırım’ın değeri olan BEKSİAD’ın öncülüğünde yapılacak bu fuarda yerimizi alacağız. Fuarın şehrimize ve ülkemize hayırlar getirmesini dilerim” dedi.

Atalay: Yıldırım’ı ABD’de tanıttık

BEKSİAD Başkanı Atalay ise, son bir iki yıldır Yıldırım Belediyesi ile iletişimlerinin daha da güçlendiğine vurgu yaptı. Atalay, “Artan bu iletişimimizin meyvelerini alıyoruz ve almaya da devam edeceğiz. Şuan 190 üyesi bulunan BEKSİAD’ın başkanı olarak sizlere, bölgemizin gelişimine sağladığınız destek için teşekkür ederim” diye konuştu.

Atalay, Vişne Ticaret Bölgesi’ni ve Yıldırım’ı gerek yurtiçinde, gerek yurtdışında en iyi şekilde tanıttıklarını belirterek, “Geçtiğimiz aylarda sektörün dünyada önde gelen fuarlarından olan Children’s Club Fuarı’nı ziyaret etmiştik. Fuar kapsamında bir hafta boyunca kaldığımız ABD’de yaptığımız ziyaretlerde Yıldırım’ı en iyi şekilde tanıttığımız kanaatindeyim. İnanıyorum ki yapılacak yeni yatırımlarla birlikte bölgemiz daha modern bir görünüm kazanacak ve tam bir vitrin olacak. Biz de bu vitrini, bu bölgeyi en iyi şekilde tanıtmayı sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

Ziyaret, işbirliği konularının görüşülmesi ile sona erdi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In EKONOMİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Bursa’da Startup Yatırımcı Ekosistemi Bir Araya Geldi

Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) ev sahipliğinde in4startups dijital platfo…