Home EKONOMİ TÜMSİAD’DAN COHO’YA ZİYARET

TÜMSİAD’DAN COHO’YA ZİYARET

- Guncellenme Tarihi: 13 Kasım 2015 11:41
3 min read
TÜMSİAD’DAN COHO’YA ZİYARET için yorumlar kapalı
0

TÜMSİAD Başkanı Osman Arslan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ve TÜYAP işbirliğiyle Türkiye’de ilk kez düzenlenen Contract Hotel Expo Bursa (COHO) fuarını ziyaret etti.

COHO (1)

BTSO Başkan Yardımcısı İsmail Kuş’la birlikte stantları gezen Başkan Arslan, katılımcılara hayırlı olsun dileklerini iletti. Bursa’nın fuarlar şehri olma yolunda emin adımlarla ilerlediğini kaydeden Başkan Arslan, “Bursa, tüm dinamikleriyle birlikte hareket etmeyi başarıyor ve ortaya böyle güzel sonuçlar çıkıyor. Bizde TÜMSİAD ailesi olarak şehrimizin marka değerini yükselten oluşumlara her zaman destek vermeye hazırız. Bugün burada Bursa iş dünyasının ne kadar geniş bir alana hitap ettiğini görme şansı yakaladık. Bu tarz fuarlarla gelecek yıllarda Rusya, Azerbaycan, Balkanlar ve Orta Doğu ülkeleri için merkez bir kent haline gelebiliriz” dedi.

BURSA ÜRETTİĞİNİ PAZARLAYACAK

Bursa’nın aynı zamanda bir turizm kenti de olduğunu dile getiren Başkan Arslan, “Üreten şehir Bursa, artık ürettiğini çok rahat pazarlayabilecek. Burada otel, sağlık ve ikram sektörleri ilk kez bir fuarda buluşuyor. Emeği geçen herkesi ve tüm katılımcılara teşekkür ediyorum. Burada kuracağımız iş bağlantılarıyla 2023 hedeflerine katkı sağlayacağız” ifadelerini kullandı.

ÖZTİRYAKİLER STANDINA ZİYARET

TÜMSİAD Başkanı Arslan, fuarda ayrıca TÜMSİAD Başkan Yardımcısı R. Hakan Ziya’nın da standını ziyaret etti. Uzun yıllardır Öztiryakiler Güney Marmara Bölge Bayiliği yapan ve aynı zamanda Hakan Soğutma ile Hakan Endüstriyel firmalarının da yönetim kurulu başkanı ve Gastro Akademi Kurucu Başkanı R.Hakan Ziya, ziyaretten memnun olduğunu dile getirdi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In EKONOMİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Burulaş Fahrettin Beşli’ye Emanet

Günlerdir merakla beklenen Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin en büyük iştiraki Burulaş’ın ba…