Home EKONOMİ PERDER’DEN BAŞKAN DÜNDAR’A ZİYARET

PERDER’DEN BAŞKAN DÜNDAR’A ZİYARET

- Guncellenme Tarihi: 13 Kasım 2015 11:36
2 min read
PERDER’DEN BAŞKAN DÜNDAR’A ZİYARET için yorumlar kapalı
0

Bursa Perakendeciler Derneği (PERDER)Başkanı Haşim Kılıç ve yönetim kurulu üyeleri, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ı ziyaret etti. PERDER üyeleri, Osmangazi Belediyesi’nin yeni dönemde hayata geçirdiği ‘Sevgi Market’ projesini överek Başkan Dündar’ı tebrik etti.

OSMANGAZİ (1)

Başkan Dündar, PERDER üyelerini makamında ağırladı. PERDER Başkanı Haşim Kılıç, Başkan Dündar’a Bursa’daki perakende sektörünün mevcut durumu ile ilgili bilgiler verdi. Bursa’da perakende sektörünün Türkiye’deki diğer illere göre oldukça güçlü durumda olduğunu ifade eden Kılıç, bu gücün birlikte hareket etmekten geldiğini söyledi. Kılıç, Osmangazi Belediyesi tarafından hayata geçirilen ‘Sevgi Market’ projesinin ihtiyaç sahibi vatandaşlar açısından önemine de vurgu yaparak, “Böyle güzel bir projeyi hayata geçirdiği için Başkanımız Mustafa Dündar’a ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’da Perakendeciler Derneği (PERDER)Başkanı Haşim Kılıç ve yönetim kurulu üyelerine yapmış oldukları ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Dündar, Bursa Perakendeciler Derneği’nin başarılı çalışmaları sayesinde yerel işletmelerin uluslararası firmalara oranla daha güçlü konumda olduğunu söyledi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In EKONOMİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başköy’deki “Dede Helvası” Geleneğinde Helvalar Şifa İçin Yenildi

Nilüfer’e  bağlı Başköy Mahallesi’nde 1926’dan bu yana gerçekleştirilen geleneksel  “Dede …