Home EĞİTİM KÜLTÜRLÜ ÖĞRENCİLER ROBOT YARIŞMASINDA TÜRKİYE 1.Sİ OLDU

KÜLTÜRLÜ ÖĞRENCİLER ROBOT YARIŞMASINDA TÜRKİYE 1.Sİ OLDU

- Guncellenme Tarihi: 27 Ekim 2015 10:54
3 min read
KÜLTÜRLÜ ÖĞRENCİLER ROBOT YARIŞMASINDA TÜRKİYE 1.Sİ OLDU için yorumlar kapalı
0

Özel Bursa Kültür Okulları Bilişim Teknolojileri Elektronik Robot Kulübü öğrencileri, 300’den fazla robotun katıldığı yarışmada çizgi izleyen kategorisinde Türkiye 1.si oldu.

KÜLTÜR OKULU (2)Üniversite ve lise öğrencilerinin bilimsel çalışmalarının destek görmesi amacıyla geleneksel olarak düzenlenen “IZTECH RoboLeague’15”  yarışması İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü’nde gerçekleşti.

Türkiye genelinde üniversite ve lise öğrencilerinin katıldığı yarışmada, Özel Bursa Kültür Okulları Bilişim Teknolojileri Elektronik Robot Kulübü öğrencileri elektronik, mekanik ve yazılım geliştirme becerilerini tüm yönleriyle sergiledi. Yedi alt bölümden oluşan yarışmanın çizgi izleyen kategorisinde Türkiye 1.si olan Kültürlü öğrenciler gururla Bursa’ya döndüler. 3 Yılı aşkın kulüp çalışmaları sonucunda emeklerinin karşılığını alan öğrenciler oldukça mutlu dakikalar geçirdiler. Tüm parkur sıralaması boyunca en iyi dereceyi yapan Kültür_Line2 adlı robot yarışmayı rakiplerini geride bırakarak birinci sırada tamamladı.

Özel Bursa Kültür Okulları’nı “IZTECH RoboLeague’15” yarışmasında gururla temsil eden Kültürlü öğrenciler aynı zamanda diğer kategorilerde Kültür_Lİne3 ile 4. Ve Kültür_Line4 ile 5.’lik elde ederek birden fazla başarılı projeyi tasdiklemiş oldular.

Birinciliğin vermiş olduğu moral ile Özel Bursa Kültür Okulları Bilişim Teknolojileri Elektronik Robot Kulübü öğrencileri, yazılımlarını ve robotlarını daha üst düzeye çıkarmak amacıyla çalışmalarına ara vermeden devam ettiler. Gelecek yarışmalarda daha iyi başarılar ve tecrübeler elde etmek isteyen öğrenciler oldukça hevesli ve çalışkan bir şekilde kulüp çalışmalarını devam ettireceklerini dile getirdiler.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In EĞİTİM
Comments are closed.

Benzer Haberler

Karacabey’de Başkanlık Koltuğuna Baran Oturdu

Karacabey Belediye Başkanı Fatih Karabatı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsa…