Home GÜNCEL BARIŞ MİTİNGİNDE PATLAMA

BARIŞ MİTİNGİNDE PATLAMA

- Guncellenme Tarihi: 10 Ekim 2015 11:36
2 min read
BARIŞ MİTİNGİNDE PATLAMA için yorumlar kapalı
0

Ankara Tren Garı kavşağında 2 patlama meydana geldi. Patlama nedeniyle ölü ve yaralıların olduğu bildiriliyor. Patlamaya canlı bombanın neden olduğu iddia ediliyor.31800479

Öğle saatlerinde yapılacak ‘Emek, Barış, Demokrasi’ mitinginin toplanma yeri olan Ankara Tren Garı önünde saat 10.00 sıralarında patlamalar meydana geldi. Olay yerinde ölü ve yaralıların olduğu bildirildi.  Bölgede canlı bombanın patlatıldığı iddia ediliyor.

Patlamalar bölgede paniğe yol açtı. Tarihi tren garının da büyük hasar aldığı öğrenildi.

Patlamanın olduğu yere ambulanslar sevk edildi.

Sıhhiye Meydanı’nda bugün “Savaşa İnat, Barış Hemen Şimdi, Barış Emek Demokrasi” konulu toplantı ve gösteri yürüyüşü düzenlenecekti. Mitingin toplanma yeri tren garı olarak belirlenmişti.

GÖRGÜ TANIĞI DEHŞET ANLATTI

Bir görgü tanığı patlamanın meydana geldiği anı, ”Patlamalardan biri halay çekenlerin ve çantaların bırakıldığı yerde meydana geldi” diye anlattı.

YOLLAR KAPATILDI

Kızılay ve Sıhhiye’ye yollar kapatıldı, güvenlik önlemleri artırıldı.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Ankara’da meydana gelen patlamayla ilgili İçişleri Bakanı Selami Altınok ile görüştü. Davutoğlu, aynı zamanda Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’ndan da olayda hayatını kaybedenler ve yaralıların durumuyla ilgili bilgi aldı.

KILIÇDAROĞLU PROGRAMLARINI İPTAL ETTİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara’da patlama haberi sonrası İstanbul’daki miting ve programlarını iptal etti.

KAYNAK: HÜRRİYET

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Yeşiltaş’tan Bulgarca ve Yunanca Propagandaya Sert Tepki

Cumhuriyet Halk Partisi Bursa İl Başkanı Nihat Yeşiltaş, AK Parti Bursa İl Başkanlığına ka…