Home GÜNCEL Başkan Sargın, Kaymakam ve Muhtarlara Tanışma Kahvaltısı Verdi

Başkan Sargın, Kaymakam ve Muhtarlara Tanışma Kahvaltısı Verdi

- Guncellenme Tarihi: 5 Ağustos 2015 16:50
7 min read
Başkan Sargın, Kaymakam ve Muhtarlara Tanışma Kahvaltısı Verdi için yorumlar kapalı
0

Belediye Başkanı Osman Sargın ilçemize yeni atanan Kaymakam Ali Hamza Pehlivan ve mahalle muhtarları ile tanışma ve kaynaşmak amacıyla kahvaltı düzenledi.

İznik Belediyesi İzzet Peşte Su Sporları Kamp ve Eğitim Merkezi’nde düzenlenen tanışma ve kaynaşma kahvaltısına İlçe Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan, Belediye Başkanı Osman Sargın, Ak Parti İznik İlçe Başkanı Tamer Mahmut Hersek, Belediye Meclis Üyeleri, Merkez ve Taşra Mahalle Muhtarları, Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Hıştıroğlu, Necati Tosun, Büyükşehir Belediyesi İlçe Koordinatörü Serkan Acar, Muhtarlar Derneği Başkanı Yakup Sevinç, İznik Belediyesi Daire Amirleri katıldı.

Kahvaltıda ilk olarak muhtarlar adına söz alan Dernek Başkanı Yakup Sevinç konuşmasında “Yeni atanan Sayın Kaymakamımız Ali Hamza Pehlivan ile tanışarak dertlerimizi ve sorunlarımızı anlatabilmek için burada toplanmış bulunmaktayız. Arkadaşlarımız çekinmeden bütün dertlerini ve sorunlarını anlatabilir. Sayın belediye başkanımızda bu sebeple burada bulunmakta. Bizlere böyle bir imkan sunduğu için İznik Belediye Başkanı Osman Sargın ve ekibine teşekkür ederim” dedi.

unnamed (16)

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın yaptığı konuşmasında” Sayın kaymakamım değerli arkadaşlarım, öncelikle hepinize afiyet olsun diyorum. Bu gün güzel bir ortamda hep birlikteyiz. Bu birlikteliğimizin arasında da kaymakamımız adına kendilerine hoş geldiniz diyorum. Arkadaşlar bu günkü toplantımızın amacı sorunlarımızı her zaman olduğu gibi tartışmak. Kaymakam burada diye konuşmazlık yapmayalım. Hepimiz bir aileyiz bir aile ortamı içerisinde tartışarak sorunlarımızı çözelim” dedi.

İznik Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan ise yaptığı konuşmasında ” Değerli belediye başkanım sayın meclis üyesi arkadaşlarımız, büyük şehrimizin ilçe koordinatörü, çok saygı değer ilçe muhtarları öncelikle hepinizi selamlıyorum. Bu gün İznik ilçemizde 3.’ncü günüm. Ve bu gün sağ olsun sayın belediye başkanımız bu tanıma sürecinde sizlerle bizleri bir araya getirdi. Öncelikle bu organizasyonu tertipledikleri için kendilerine mesai arkadaşlarına çok teşekkür ediyorum. İznik tabi çocukluk yıllarımızdan itibaren, ilkokul sıralarından beri okuyarak, öğrenerek, hem coğrafyasını hem tarihini, duyarak bu günlere geldiğimiz bir ilçemiz. Gerçekten kadim başkent olarak adlandırılan dört büyük imparatorluğa ev sahipliği yapmış, başkentlik yapmış ve tarihte sizlerde çok iyi biliyorsunuz ulema şehri, hatta altın şehir olarak nitelendirilen bir kentimiz. Gerçekten güzellikler diyarı olarak da anlatılabilecek, toprakları bereketli, coğrafyası son derece güzel olan böyle bir ilçede hizmet vermenin onuru ile görevimize başlamış bulunuyoruz. Bu memnuniyet inanıyorum ki karşılıklı işbirliği diyalog içerisinde başta dil birliği, sonra da elbirliği ile birlikte hayata geçirme konusunda daha da artarak devam edecektir. Etmesini de temenni ediyorum. Sizlere doğduğum toprakların bu güne kadar çalışmış olduğum sokaklarında sevgisini selamını paylaşmak arz etmek isterim. Bizim çünkü mülki idare biliyorsunuz görev gereği yurdumuzun değişik il ve içlerinde görev yapmayı gerektiriyor. Ve bu güne kadar da güzel Türkiye’mizin, güzel yerlerinde görev yaptık. Bu günden itibaren ise çini diyarı ve medeniyetler başkenti olan İznik’te görev yapacak olmanın onuru gururunu taşımaktayım” dedi.

unnamed (17)

Konuşmaların ardından ise toplantıda bulunan belediye meclis üyeleri, tüm muhtarlar ve daire amirleri görevlerini ve isimlerini söyleyerek kendisini tanıttı. Ardından mahalle muhtarları yapılan çalışmaları ve sorunları aktardılar. Çözüm yolları konusunda karşılıklı fikir alış verişinde bulunarak daire amirlerine iletildi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…