Home GÜNCEL Red Bull King’in kraliçesi Özge Dan

Red Bull King’in kraliçesi Özge Dan

- Guncellenme Tarihi: 4 Ağustos 2015 12:52
2 min read
Red Bull King’in kraliçesi Özge Dan için yorumlar kapalı
0

Bursa’da düzenlenen Red Bull King of The Rock 2015 Sokak Basketbol Turnuvası’nda Mustafakemalpaşalı genç basketbolcu Özge Dan, şampiyonluk kürsüsüne çıktı.

Sokak basketbolunun en iyilerini keşfetmeyi amaçlayan Red Bull King of The Rock 2015’in Türkiye ayağında ilk şehir elemesi Bursa Kent Meydanı AVM önünde gerçekleştirildi.

unnamed (29)

Bursa elemelerine toplam 138 sokak basketbolcusu katıldı. Teke tek oynanan maçlarda renkli görüntüler ortaya çıkarken, kıran kırana geçen mücadeleler ilgiyle izlendi.

Mustafakemalpaşa Belediyesi’ de 15 erkek 3 kız sporcu ile katıldığı Red Bull King of The Rock’tan büyük bir başarı ile döndü. Kızlar kategorisinde arenaya çıkan başarılı basketbolcu Özge Dan, final maçında karşılaştığı Özge Efe’yi mağlup ederek, erkekler şampiyonu Berkay Kutlu ile birlikte 29 Ağustos’ta İstanbul’da gerçekleşecek Red Bull King of The Rock 2015 dünya finaline katılmaya hak kazandı.

Bursa Şampiyonu Özge Dan’ı tebrik eden Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, başarı da emeği geçen Mustafakemalpaşa Belediye Spor İdari Koordinatörü Atilla Taşören, Mustafakemalpaşa Belediye Spor Basketbol Antrenörü Muzaffer Manav ve Çimen Spor Basketbol Antrenörü İbrahim Çavlı’ya teşekkür etti.

Diğer elemeler, 8 Ağustos’ta İzmir Bostanlı Sahili’nde, 15 Ağustos’ta Ankara Anıtpark’ta ve 16 Ağustos’ta İstanbul Caddebostan’da yapılacak. İstanbul’un ev sahipliği avantajıyla bu dört kentte elemeleri kazanan kadın ve erkek toplam 8 basketbolcu, İstanbul’daki dünya finallerine doğrudan katılma hakkı kazanacak.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…