Home GÜNCEL İznik yeni Kaymakam’ının ayak sesleri duyuldu

İznik yeni Kaymakam’ının ayak sesleri duyuldu

- Guncellenme Tarihi: 4 Ağustos 2015 11:52
3 min read
İznik yeni Kaymakam’ının ayak sesleri duyuldu için yorumlar kapalı
0

Yeni atama kararnameleri ile ilçemize Göksun’dan atanan Kaymakam Ali Hamza Pehlivan İznik’e bugün ayakbastı.

Yeni İznik Kaymakamı ilçelerde yaptığı çalışmaları ve vatandaş ile olumlu diyalogları nedeniyle İznik’in efsane merhum Kaymakamı Hüseyin Avcı’yı andıracak.

İlk ziyareti İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, Başkan Yardımcıları Mehmet Hıştıroğlu, Necati Tosun, Bursa Büyükşehir Belediyesi Koordinatörü Serkan Acar ilçe kaymakamlık binasındaki makamında yaptı. Öğle saatlerinde ilçeye gelen Kaymakam Pehlivan ve beraberindekiler ile Kılıçaslan Caddesinden aşağıya doğru inerek halkı selamlayıp öğle yemeğine geçtiler.

Ali Hamza Pehlivan Kimdir ?

Rize’nin Hemşin İlçesinde 8 Nisan 1977 tarihinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Hemşin’de tamamladı. Bir yılı İngilizce hazırlık sınıfı olmak üzere 5 yıllık lisans eğitimini, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İktisat Bölümünde 1999 yılında başarı-onur belgesi sahibi olarak tamamladı. Aynı yıl İçişleri Bakanlığı tarafından açılan Kaymakam Adaylığı sınavını kazandı ve Mayıs 2000 tarihinde Artvin İli Kaymakam Adayı olarak göreve başladı. Rize-Pazar İlçesinde Kaymakam Refikliği, İçişleri Bakanlık Merkezinde Mülkiye teftiş stajını yaptı. Ekim 2000-Mart2001 tarihleri arasında Milli Güvenlik Akademisinden 49.Dönem Müdavimi olarak mezun oldu. Mart-Eylül 2001 tarihleri arasında Samsun’un Ladik İlçesinde Kaymakam Vekilliği görevi yaptı. 2001-2002 yılları arasında İngiltere-Exeter Üniversitesi’nde Kamu Yönetimi mastırını tamamladı. Mastır tezini, Yeni Kamu Yönetimi, Yönetişim gibi fikir akımları ile İngiliz Hükümetlerinin Kamu Yönetimi alanında yaptığı Reform Çalışmalarından hareketle en yeni reform paketlerinden biri olan ‘Kamu Hizmet Sözleşmeleri’ içinde ‘Hesapverebilirlik’ anlayışı hakkında yazdı.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Çocuk Şenliği, Minik Öğrencilerin Gösterileriyle Son Buldu

Osmangazi Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düze…