Home GÜNCEL Yaz sporlarının da merkezi Yıldırım

Yaz sporlarının da merkezi Yıldırım

- Guncellenme Tarihi: 25 Temmuz 2015 13:22
2 min read
Yaz sporlarının da merkezi Yıldırım için yorumlar kapalı
0
Gelecek nesilleri sporla yetiştirmeyi amaçlayan Yıldırım Belediyesi, yaz spor okullarının ilk iki döneminde 9 branşta bin 366 kursiyeri spora kazandırdı.
Haziran ayında başlayan Yıldırım Belediyesi Jimnastik Spor Kulübü Yaz Spor Okulları’nda futbolda 545, yüzmede 347, basketbolda 128, voleybolda 118, tekvandoda 115, teniste 67, temel eğitimde 50, masa tenisinde 4 ve badmintonda 2 kursiyer eğitimlerini tamamladı. Yüzme, basketbol, voleybol, futbol, tekvando, tenis, badminton, masa tenisi, fitness, karate ve temel eğitim branşlarında ücretli; atletizm, dağcılık, boks, güreş ve halter branşlarında ise ücretsiz olarak gerçekleştirilecek kurslar ile binlerce Yıldırımlının spora kazandırılması amaçlanıyor.

SAĞLIKLI BİREYLER SPORLA YETİŞİYOR

Basketbol, voleybol, futbol, tekvando, tenis, badminton, masa tenisi, fitness ve karate branşlarında ücretli olarak servis hizmeti de sağlanacak olan yaz spor okullarının üçüncü dönemi 27 Temmuz Pazartesi günü başlayacak. ‘Spor şehri Yıldırım’ hedefiyle spora olan desteklerinin devam edeceğini ifade eden Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Bugünün küçükleri, gelecekte yönetimde söz sahibi olacaklar. Bizler de sağlıklı nesiller yetiştirmek adına çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan uzak tutmanın yolunun spor olduğu bilinciyle, sporu her alanda teşvik ediyor ve tüm Yıldırımlı hemşehrilerimizin çocuklarını yaz spor okullarına göndermelerini bekliyorum” diye konuştu.
Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…