Home GÜNCEL Bozbey karavanıyla köyleri geziyor

Bozbey karavanıyla köyleri geziyor

- Guncellenme Tarihi: 25 Temmuz 2015 13:08
3 min read
Bozbey karavanıyla köyleri geziyor için yorumlar kapalı
0
“BAŞKAN BURADA” PROJESİ ÇERÇEVESİNDE MAKAMINI NİLÜFER’İN FARKLI MAHALLELERİNE TAŞIYAN NİLÜFER BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA BOZBEY, AYVAKÖY SAKİNLERİYLE BİR ARAYA GELDİ.

“Başkan burada” projesi çerçevesinde makamını Nilüfer’in farklı mahallelerine taşıyan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Ayvaköy sakinleriyle bir araya geldi.
Sabah saatlerinde ‘Başkan burada” karavanıyla Ayvaköy Meydanı’na gelen Başkan Bozbey, mahalle sakinlerinin taleplerini dinledi.. Mahalle Muhtarı Nuri Ceylan Bozbey’den Ayvaini Mağarası’nın turizme kazandırılmasını istedi. Bozbey, çevre dernekleriyle yaptıkları görüşmeler sonunda Ayvaini Mağarası’nın doğal olarak kalması şeklinde bir görüş oluştuğunu söyledi. Mağaranın doğal kalması için yapmayı planladıkları merdiven projesini de iptal ettiklerini kaydeden Bozbey, Ceylan’ın talebini yeniden değerlendireceklerini ifade etti.
Ayvaköy Mahallesi kadınları da Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’i karavanda ziyaret etti. Kadınlar, Başkan Bozbey’e çalışmalarından dolayı teşekkür ederken en büyük sıkıntılarının ulaşım olduğunu söyledi. Bozbey, Nilüferlilerin her konuda eşit hizmet alabilmesi için çalıştıklarını ifade etti.
Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey Ayvaköy Mahallesi sakinleriyle yaptığı görüşmelerin yanı sıra günlük randevularını da karavanda kabul etti. U-14 Türkiye Şampiyonası’nda bin 227 takım arasından Türkiye İkincisi olan Fethiye İdman Yurdu futbol takımı da ikincilik sevincini Ayvaköy Mahallesi’nde Bozbey ile paylaştı.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…