Home GÜNCEL TÜMSİAD Bursa’ya taze kan…

TÜMSİAD Bursa’ya taze kan…

- Guncellenme Tarihi: 25 Temmuz 2015 13:52
3 min read
TÜMSİAD Bursa’ya taze kan… için yorumlar kapalı
0

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Bursa Şubesi’ne taze kan.

TÜMSİAD Bursa şubesi her sektörden bünyesine kattığı yeni üyeleriyle hızla büyümeye devam ediyor. Son olarak TEKSMAK Tekstil Makine ve ÜÇBAY – METRO Sürücü Kursu’nu bünyesine kattı.

TÜMSİAD Bursa Şubesi Yönetim Kurulu üyelerinden oluşan bir heyetle yeni üyelerini işyerlerinde ziyaret etti, hayırlı olsun dileklerinde bulundu. ÜÇBAY Sürücü Kursu Yönetim Kurulu Üyesi Suat UĞUR ve TEKSMAK Tekstil Makine Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet MANÇU’ya üyelik belgelerinin teslim edilmesinin ardından değerlendirmelerde bulunan TÜMSİAD Bursa Şubesi Başkanı Osman Arslan, “TÜMSİAD, toplamda 12 bin civarında üyesi olan nadide bir işadamı derneği konumundadır” dedi.

Arslan, TÜMSİAD Bursa Şubesi’nin de her geçen gün üye sayısı ve ekonomi anlamında büyüdüğünü ve güçlendiğini söyledi. Arslan, “Bugün sektörlerinin öncü kuruluşlarından olan çok değerli iki yeni üye kazandık.. Kendileriyle daha da güçlü olduk. Önümüzdeki günlerde derneğimize yeni üyeler katmaya devam edeceğiz. TÜMSİAD, üyelerinin iş hacmi ve ülke ekonomisine sağladığı olumlu fayda konusunda, tıpkı Türkiye’de olduğu gibi Bursa’da da önemli bir potansiyeli temsil ediyor. Bu bilinçle çalışmalarımızı sürdürüyoruz” diye konuştu.

TÜMSİAD ailesine yeni katılan Mehmet MANÇU ve Suat UĞUR da TÜMSİAD Bursa Şubesi’nin üyeleri olmaktan mutluluk duyduklarını dile getirdiler.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Osmangazi’de Dolu Dolu Geçecek

Osmangazi Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda düzenleyeceği etkinli…