Home GÜNCEL Osmangazi’den Dev Eğitim Kompleksi

Osmangazi’den Dev Eğitim Kompleksi

- Guncellenme Tarihi: 23 Temmuz 2015 15:00
4 min read
Osmangazi’den Dev Eğitim Kompleksi için yorumlar kapalı
0

Osmangazi Belediyesi tarafından yaptırılan, Türkiye’nin tek çatı altında inşa edilen en büyük okulu Uluslararası Murad Hüdavendigar Lisesi’nin kaba inşaatı bitti. Selçuklu dönemi ve günümüz mimarisi harmanlanarak inşa edilen okul, yerli ve yanancı binlerce öğrenciye hizmet verecek.

Hamitler Mahallesinde toplam 21 bin 402 metrekare alana inşa edilen Uluslararası Murad Hüdavendigar Lisesi’nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Kaba inşaatının tamamlandığı, ince işçiliklerin devam ettiği okul inşaatını gezen Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Gençlerimiz, daha güzel ve daha modern şartlarda eğitim görmesi için inşa ettiğimiz 30 derslik ve 450 yatak kapasiteli okulumuz, derslikleriyle, spor salonuyla, yemekhanesi ve yurduyla birlikte öğrencilerimizin tüm ihtiyaçları düşünülerek inşa edilen önemli bir eğitim yuvası olacak” dedi.

Osmangazi Belediyesi olarak eğitim alanında önemli yatırımlar yaptıklarını ifade eden Başkan Dündar, “Osmangazi Belediyesi olarak geleceğimizin teminatı gençlerimize yönelik yaptığımız yatırımlar her zaman önceliğimiz oldu. Uluslararası Murad Hüdavendigar Lisesi de, gençlerimizin daha iyi şartlarda eğitim görmesi adına eğitim alanında yaptığımız en büyük bütçeli projelerden birisi. Yatakhanesi, yemekhanesi, kapalı ve açık spor salonu, konferans salonu ve kafeteryaları ile bir eğitim kompleksi olacak. Yerli ve yabancı binlerce öğrenciye hizmet verecek olan bu okulumuzun kaba inşaatı tamamlandı. Şu anda ince işçilikler dediğimiz dış cephe giydirmesi ve sıva çalışmaları devam ediyor. İnşallah çalışmaları en kısa sürede tamamlayarak okulumuzu öğrencilerimizin hizmetine sunacağız” dedi.

Uluslararası Murad Hüdavendigar Lisesi’nin Türkiye’de tek çatı altında inşa edilen en büyük okulu olduğunu belirten Başkan Dündar, “Uluslararası Murad Hüdavendigar Lisesi, yatakhanesi, yemekhanesi, kapalı ve açık spor salonu, konferans salonu ve kafeteryaları ile bir eğitim kompleksi olacak. Hedefimiz, Türk milletini geleceğe taşıyacak aydınlık nesiller yetiştirmek. Geleceğimizin teminatı gençlerimize bu imkanı sağlamak. Gençlerimiz, daha güzel ve daha modern şartlarda eğitim görmesi için inşa ettiğimiz okulumuz, şimdiden öğrencilerimize ve eğitimcilerimize hayırlı olsun” diye konuştu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Bursa’da 23 Nisan Coşkusu Kentin Dört Bir Yanını Sardı

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Çocuk Şenliği’nde çocuklar, birbirinden …