Home GÜNCEL Nilüfer Belediyespor yeni sezon hazırlıklarına başladı

Nilüfer Belediyespor yeni sezon hazırlıklarına başladı

- Guncellenme Tarihi: 23 Temmuz 2015 15:04
2 min read
Nilüfer Belediyespor yeni sezon hazırlıklarına başladı için yorumlar kapalı
0

Erkekler Hentbol Süper Ligi’nin başarılı ekiplerinden Nilüfer Belediyespor Erkek Hentbol Takımı, 2015-2016 sezonu hazırlıklarına yaptığı antrenmanla başladı.

Geçtiğimiz sezon aldığı başarılarla adından sıkça söz ettiren Nilüfer Belediyespor Erkek Hentbol Takımı, yeni transferlerin de katılımıyla 2015-2016 sezonu hazırlıklarına sabah saatlerinde yapılan antrenmanla başladı. Nilüfer Belediyesi Üçevler Spor Tesisleri’nde yapılan tanışma toplantısının ardından Botanik Park’ta gerçekleştirilen kros antrenmanında sporcuların hırslı ve neşeli olması gözlerden kaçmadı.

Bu yıl Avrupa Kupası, Türkiye Kupası ve Süper Lig olmak üzere üç kulvarda birden mücadele edeceklerini belirten Nilüfer Belediyespor Başkanı Ali Karamık, “Takımımıza başarılı sporcuları katarak iddialı bir kadro oluşturduk. Yeni gelen arkadaşlarımızın uyum sürecini en kısa sürede aşacağına inanıyorum. Üç kupada birden mücadele edeceğiz. Hedefimiz büyük. Sporcularımıza ve teknik ekibimize güveniyoruz. Yeni sezonda kendilerine başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Çilek ve Marul Dikerek Tarımla Tanıştılar

Zekai Gümüşdiş Ortaokulu öğrencileri, Nilüfer Belediyesi tarafından getirilen çilek ve mar…