Home GÜNCEL Şaypa unlu mamülleri ile bayrama hazır

Şaypa unlu mamülleri ile bayrama hazır

- Guncellenme Tarihi: 13 Temmuz 2015 15:49
4 min read
Şaypa unlu mamülleri ile bayrama hazır için yorumlar kapalı
0

Türkiye’nin yerel marketler lideri ŞAYPA, Ramazan Bayramına sayılı günler kala bayram sofralarına lezzet katmaya hazırlanıyor. Ramazan ayı boyunca en güzel iftar sofralarının hazırlanması için geniş ürün yelpazesi ve erzak paketleri ile müşterilerine kaliteli alışveriş imkânı sunan ŞAYPA, müşterilerini Ramazan Bayramı’nda da kaliteli ve hesaplı alışverişe davet ediyor.

Ramazan ayı boyunca lezzetli iftar menüleri hazırlamak isteyen müşterilerinin sofralarını, erzak paketleri ve Bereket Kart avantajlarıyla bereketlendiren ŞAYPA, her yıl olduğu gibi bu yıl da, özel kampanyalarıyla müşterilerine hesaplı alışveriş imkânı sunuyor.

Kaliteli ve zengin alışveriş imkânı…

Birbirinden zengin unlu mamulleri ve tatlı seçenekleriyle Bursalıların sofralarını donatan ŞAYPA olarak Ramazan Bayramı’na hazır olduklarını belirten ŞAYPA Kurumsal İletişim Operasyonları Müdürü Bedirhan Bozali, “ŞAYPA olarak, Ramazan Bayramı için özel olarak hazırladığımız unlu mamuller ve günlük tatlı çeşitleri ile bayramda da sofraların vazgeçilmez adresi olmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

Her damak tadına uygun ürünler…

Mağazalarında bulunan, unlu mamul reyonlarında üretilen doğal ve katkısız özel ürünlerin yanı sıra, müşterileri için sağlıklı besinler ürettiklerini dile getiren Bedirhan Bozali, “Bursalılar bu bayramda da en kaliteli ve en taze unlu mamulleri ŞAYPA mağazalarında bulacaklar. Mağazalarımızda bulunan modern fırınlarda uzman personellerimiz tarafından günlük olarak hazırlanan baklava, tulumba, şekerpare, güllaç ve yaş pasta gibi unlu mamul çeşitleri ile bizi tercih edenlere şeker gibi bir bayram yaşatmayı hedefliyoruz” dedi. Bayramda satışa sunulacak olan unlu mamullerin ŞAYPA üretimi olduğunun da altını çizen Bozali, ürünlerin her damak tadına hitap ettiğini de dile getirdi.

Keyifli bir bayram alışverişi için müşterilerini tüm şubelerine beklediklerini de ifade eden Bozali, tüm vatandaşların Ramazan Bayramı’nı kutladı. Bayramları sevinç ve coşkunun doruğa çıktığı günler olarak nitelendiren Bozali, “ŞAYPA Ailesi olarak, tüm vatandaşlarımızın ve İslam dünyasının mübarek Ramazan Bayramını kutlar, ülkemize ve insanlığa esenlikler getirmesini dileriz” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…