Home GÜNCEL İznik Belediyesi’nden Bayındır Mahallesine düğün salonu

İznik Belediyesi’nden Bayındır Mahallesine düğün salonu

- Guncellenme Tarihi: 13 Temmuz 2015 15:44
3 min read
İznik Belediyesi’nden Bayındır Mahallesine düğün salonu için yorumlar kapalı
0

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın Bayındır Mahallesinde, İznik Belediyesi tarafından yapımına başlanan Düğün Salonunda İncelemelerde bulundu. Bayındır Mahalle Muhtarı Lütfü Erol ve vatandaşlar tarafından karşılanan İznik Belediye Başkanı Osman Sargın’a İmar ve Şehircilik Müdürü Kayın Çalışkan çalışmalar ve proje hakkında bilgi verdi.

360 metre kare kapalı alan üzerine yapılacak projeyi yerinde inceleyen Belediye Başkanı Osman Sargın ve Belediye Meclis Üyesi Ahmet Yıldırım’a Özel Kalem Müdürü Engin Semerci, Zabıta Müdürü Metin Karanfil, Fen İşleri Müdürü İsmail Acar, İmar ve Şehircilik Müdürü Kayın Çalışkan, İmar ve Şehircilik İnşaat Mühendisi Enes Emrah Açıkgöz eşlik etti. Düğün Salonu Projesi hakkında konuşan Belediye Başkanı Osman Sargın ” Geçtiğimiz aylarda Bayındır Mahallemize Sulama Gölet’inin temellerini atmıştık. Bu gün ise 2500 metre kare alan üzerine spor tesislerinin yapılması planlanan bölgede bulunan 330 metrekare alan üzerine kapalı düğün salonu çalışmalarını başlattık. İçerisinde 220 metre kare içerisinde genel düğün salonu, Muhtarlık Ofisi, Gelin Odası, Mutfak ve Müdüriyetten oluşacak bir tesisin çalışmasını başlattık. Bir ay gibi kısa bir zamanda 4 Cumbalı Çelik Konstrüksiyon yapımı projeyi tamamlayacağız. Yapımı devam eden Düğün Salonu şimdiden Bayındır Mahallemize hayırlı olsun ” dedi.

Bayındır Mahalle Muhtarı Lütfü Erol ise ” İznik Belediye Başkanı Osman Sargın’a ve ekibine böyle güzel projeyi mahallemize kazandırdığı için Bayındır Mahalle sakinleri adına şükranlarımı sunuyorum” diyerek memnuniyetlerini dile getirdi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Yazar Özlüoğlu: Edebiyat, Unutulanları Yaşanır Kılıyor

Nilüfer Belediyesi’nin düzenlediği Edebi Kazılar söyleşilerinin yeni dönemdeki ilk konuğu …