Home GÜNCEL Magneti Marelli Mako A.Ş. ailesi Tavacı’da buluştu

Magneti Marelli Mako A.Ş. ailesi Tavacı’da buluştu

- Guncellenme Tarihi: 13 Temmuz 2015 15:36
2 min read
Magneti Marelli Mako A.Ş. ailesi Tavacı’da buluştu için yorumlar kapalı
0

MEŞHUR TAVACI RECEP USTA, DEV İFTAR ORGANİZASYONLARININ BURSA’DAKİ ADRESİ OLMAYA DEVAM EDİYOR…

Tavacı Recep Usta Bursa Şubesi geçtiğimiz günlerde Magneti Marelli Mako A.Ş.’nin iftar organizasyonuna ev sahipliği yaptı. Magneti Marelli Mako A.Ş. Genel Müdürü Erol Bakan’ın da katılım sağladığı iftar programında Mako firmasının çalışanları ve ailelerinden oluşan 1400 kişi orucunu açtı. 1400 kişilik dev organizasyon…

İlk kez bir iftar programı tertip ettiklerini dile getiren Magneti Marelli Mako A.Ş. Genel Müdürü Erol Bakan, Tavacı Recep Usta’nın 1400 kişilik yemekli bir organizasyonun üstesinden gelebilecek Bursa çapındaki nadir mekânlardan biri olduğunu ifade etti. Bakan, sundukları lezzetli tatlar ve kaliteli hizmet için Tavacı yönetimi ve personeline teşekkür etti.

Tavacı Recep Usta Bursa Şubesi Genel Müdürü Atilla Murat İçin ise, 1400 kişilik Magneti Marelli Mako A.Ş. ailesini ağırlamaktan onur duyduklarını ifade ederek, kurum ve kuruluşlar tarafından düzenlenen programlara katılım sağlayan bireylerin Tavacı’dan mutlu ayrılmaları adına tüm personeller olarak bir hayli çaba sarf ettiklerini sözlerine ekledi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

İnegöl Artık Bu Merkezden 7/24 İzlenecek

İnegöl Belediyesi’nin hayata geçirdiği İzleme ve Değerlendirme Merkezi açıldı. İlk olarak …