Home GÜNCEL Elinsan Grup ailesi, iftar programında bir araya geldi

Elinsan Grup ailesi, iftar programında bir araya geldi

- Guncellenme Tarihi: 13 Temmuz 2015 14:37
2 min read
Elinsan Grup ailesi, iftar programında bir araya geldi için yorumlar kapalı
0

Bursa’nın çevre konusunda tam hizmet veren şirketler grubu ELİNSAN’ın yönetici kadrosu ve çalışanları iftar programında bir araya geldi. Beşevler BURFAŞ Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen iftar programına Somali’den Türkiye’ye gelerek, lisans eğitimi alan gençler de katıldı. Programın açılış konuşmasını yapan ELİNSAN Grup Yönetim Kurulu Üyesi Numan Çakır, şirket olarak 2015 yılının ilk altı ayında hedeflerini yakaladıklarını ifade ederek, yılın ikinci yarısından da umutlu olduklarını dile getirdi.

ELİNSAN Grup Ailesi, geleneksel iftar programında buluştu. Yönetim kadrosu ve çalışanların yanı sıra, Somalili üniversite öğrencilerinin de katıldığı iftar programında söz alan ELİNSAN Grup Yönetim Kurulu Üyesi Numan Çakır, iftar sofralarının birleştirici ve bütünleştirici bir gücü olduğunu vurgulayarak, “Ramazan ayında dostluklarımızı pekiştiriyor, lokmalarımızı kardeşlerimizle paylaşıyoruz. Ramazan sofralarının bereketi de tam da buradan ortaya çıkıyor” dedi.

Şirket olarak 2015 yılının ilk altı ayında hedeflerini yakaladıklarını belirten Numan Çakır, bu başarıdaki aslan payının çalışanlara ait olduğunu söyledi. ELİNSAN Grup olarak, ilk altı ay içerisinde Adana’dan Koceli’ye, Gaziantep’ten Tekirdağ’a kadar Türkiye’nin birçok iline hizmet verdiklerini hatırlatan Çakır, yılın ikinci yarısından da umutlu olduklarını sözlerine ekledi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Kestel Belediyesi’nden 2 Milyon 807 Liralık Sosyal Destek

Kestel Belediyesi, bakkallardaki ve okul kantinlerindeki veresiyeler ile elektrik ve su bo…