Home GÜNCEL Başkan Dündar iftarda Tüzün ailesinin misafiri oldu

Başkan Dündar iftarda Tüzün ailesinin misafiri oldu

- Guncellenme Tarihi: 13 Temmuz 2015 14:46
4 min read
Başkan Dündar iftarda Tüzün ailesinin misafiri oldu için yorumlar kapalı
0

Ramazan ayı boyunca vatandaşlarla birlikte iftar açmaya büyük özen gösteren Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, son olarak Çukurca Mahallesinde Tüzün ailesinin konuğu oldu.

Ramazan ayı boyunca vatandaşları evlerinde ziyaret edip, onlarla birlikte iftar açmaya özen gösteren Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, son olarak Çukurca mahallesinde Cevat Tüzün ve ailesinin konuğu oldu. Kendisine eşlik eden AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz, Çukurca Mahalle Muhtarı Sayit Çetin ile birlikte Tüzün ailesi ve komşuları ile birlikte bahçede iftar açan Başkan Dündar, aile fertleri ve komşuları ile bol bol sohbet edip onların isteklerini dinledi. Son derece sıcak ve samimi bir havada geçen iftar yemeğinin ardından, hasta olan ve ailesinin yardımı ile yaşamını sürdüren 75 yaşındaki baba Cavit Tüzün’ü odasında ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Geçirdiği rahatsızlığın ardından felç olan ve 4 yıldır yatağa bağımlı olarak yaşamını sürdüren Cavit Tüzün’ün elinden tutup yatağının başında bir süre sohbet eden, durumu hakkında bilgi alan Başkan Dündar, “Bizler bu ziyareti eksik sayıyoruz. İnşallah kısa sürede iyileşip ayağa kalkarsın ve önümüzdeki ramazanda bahçede hep birlikte iftar açarız” temennisinde bulundu. Kendisinden bir isteği olup olmadığını soran Başkan Dündar’ı tanıyan Tüzün, “Siz bizim belediye başkanımızsınız. Sizi tanıdım. Ailem ve komşularımla birlikte orucunuzu açtınız, beni de ziyaret ettiniz. Çok sevindim. Çok mutlu oldum. Allah razı olsun. Tedavi sürecim devam ediyor. İnşallah hastalığı atlatıp bu dileğinizi gerçekleştirir, sizlerle aynı sofraya otururum” diyerek duygularını ifade ettiği Başkan Dündar’a, ziyareti için teşekkür etti. Çukurca Mahallesinde çiftçilikle uğraşan ve Başkan Mustafa Dündar’ın sürpriz ziyareti ile mutlu olduklarını ifade eden Cevat Tüzün, “Başkanımızın Çukurca’da bizleri ziyaret edip birlikte iftar açmak istediğini öğrenince çok sevindik. Eşimle birlikte komşularımıza da haber verdik ve iftarımızı birlikte açtık. Bizimle birlikte iftar açan, bizi onurlandıran başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Allah’ta onu sevindirsin, işlerinde başarılı kılsın” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başköy’deki “Dede Helvası” Geleneğinde Helvalar Şifa İçin Yenildi

Nilüfer’e  bağlı Başköy Mahallesi’nde 1926’dan bu yana gerçekleştirilen geleneksel  “Dede …