Home GÜNCEL Bursa’da korkunç cinayet!

Bursa’da korkunç cinayet!

- Guncellenme Tarihi: 13 Temmuz 2015 14:02
3 min read
Bursa’da korkunç cinayet! için yorumlar kapalı
0

Dehşet verici görüntüler az önce Bursa’nın merkez Osmangazi İlçesi’nden geldi. Bir şahıs oğlunu yaralayan bir adamı herkesin gözü önünde tabancayla vurarak öldürdü.

İŞ KONUŞMASI ÇATIŞMAYA DÖNÜŞTÜ!

Olay, merkez Osmangazi İlçesi’nde Osmanlı padişahları Osman Gazi ve Orhan Gazi’nin türbeleriyle saat kulesinin bulunduğu Tophane Parkı’nda öğle saatlerinde yaşandı. iddialara göre; İnegöl İlçesi’nde mobilya imalathanesi bulunan Rızayettin Serbest ve oğlu Erkan Serbest, fabrika binası için anlaştıkları Adapazarı’nda müteahhitlik yapan soyadı belirlenemeyen Engin adlı kişi ve yanındaki Tacettin Başoral ile Tophane’deki parktaki kafeteryada buluştu.

BİRBİRLERİNE ATEŞ ETTİLER

Fabrika binasının gecikmesi yüzünden başlayan tartışmada silahlar çekildi.  Müteahhitle birlikte gelen Tacettin Başoral, Erkan Serbest’i göğsünden; Serbest de Başoral’ı bacağından vurdu.

OĞLUNUN TABANCASINI ALDI VE…

Bu sırada Tacettin Başoral’ın arkadaşları bacağını kemerle bağlamak isterken, oğlunun tabancasını alan Rızayettin Serbest, yerde yatan Başoral’ın yanına gelerek başına ateş etti.

KAÇANLARA DA ATEŞ EDECEKTİ!

Kaçan yaralının arkadaşına da ateş etmek isteyen Rızayettin Serbest, silahın tutukluk yapması üzerine başarılı olamadı.

ELİNDE TABANCAYLA BEKLEDİ!

Yaralı oğlunun yanına giden Rızayettin Serbest, ambulans gelinceye kadar oğlunun başında elinde tabancayla bekledi. Tophane Parkı’ndaki dehşet anları bir vatandaş tarafından cep telefonuyla saniye saniye görüntülendi.

Tacettin Başoral’ın yaşamını yitirdiği olayda yaralanan Erkan Serbest hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınırken, Rızayettin Serbest cinayet suçlamasıyla gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. (DHA)

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başkan Aydın’a DAĞDER’de Coşkulu Karşılama

Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, ziyaret ettiği DAĞDER’de büyük ilgi ve coşkuyla ka…