Home GÜNCEL HOSAB-HOSABSİAD iftarı yapıldı!

HOSAB-HOSABSİAD iftarı yapıldı!

- Guncellenme Tarihi: 9 Temmuz 2015 17:22
4 min read
HOSAB-HOSABSİAD iftarı yapıldı! için yorumlar kapalı
0

Hasanağa Organize Sanayi Bölgesi (HOSAB) ve HOSAB Sanayici ve İşadamları Derneği’nin geleneksel iftarı, dün akşam Holiday Inn Otel’de yapıldı. 90 faal firmanın bulunduğu iftara 200 sanayici ve işadamı katıldı.,

İftarda bir konuşma yapan HOSAB Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Sezgi Erceiş, Ramazan ayının birlik, beraberlik, yardımlaşma ve dayanışma ayı olduğunu belirterek, “HOSAB Ailesi olarak birlik ve beraberliğimiz sayesinde bölgemizi son 6 yılda hızla büyüttük, geliştirdik” dedi.

Erceiş, 2009 yılından bu yana yaptıkları alt yapı yatırımları sayesinde faal firma sayısının iki katına çıktığını belirterek, “Bugün baktığımızda HOSAB’ın çehresinin değiştiğini, her geçen gün değişmeye devam ettiğini görüyoruz. İmar planları konusunda hiç bir sıkıntısı kalmamış bir bölge durumundayız. Yollarımız, aydınlatmalarımız ve çevre düzenlemelerimizi de bitirdik. Şimdi elektrik dağıtım şebekemizi etap etap yer altına almaya başladık. Atıksu arıtma kapasitemizi arttırıyoruz. Doğalgaz ve su alt yapımızda sorunumuz yok denecek düzeye geldi. Su ve çevre konusunda Bursa’daki organize sanayi bölgeleri arasında örnek alınacak bir durumdayız… HOSAB, proses su ve yeni devreye aldığımız su geri kazanımı tesisi olan ileri arıtma yatırımı ile kullanma suyu temin etmektedir. Böylece hem su kaynaklarımızın korunması hem de sanayimize, çevreyle uyumlu bir üretim için su sağlamaktayız” dedi.

Aldıkları kararla Temmuz ayından itibaren metrekare başına toplanan alt yapı katılım payını toplamayacaklarını belirten HOSAB Başkanı Ahmet Sezgi Erceiş, “Önümüzde iki hedefimiz var; birisi bu yıl HOSAB Camii inşaatına başlamak ve ardından bölgede mesleki teknik eğitim okulu yapmak. Önümüzdeki beş yıllık süreçte HOSAB’ın, katılımcılarına en kaliteli hizmeti en uygun fiyatlarla sunan, firmalarına rekabet avantajı getiren bir organize sanayi bölgesi haline geleceğimizden eminim” şeklinde konuştu. HOSAB Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Fatih Sivri de bölgede ihtiyacı hissedilen cami projesine başladıklarını belirterek, “Projemizi Hasan Sözüneri sağladı. Ağustos ayında temelini atıp sanayicilerimizin yardım ve bağışlarıyla en kısa sürede camimizi tamamlamak istiyoruz” dedi. İftarda, cami projesi maket ve broşürlerle sanayicilere tanıtıldı.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Çocuk Şenliği, Minik Öğrencilerin Gösterileriyle Son Buldu

Osmangazi Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düze…