Home GÜNCEL Eren Sokak’ta alt yapı ve doğalgaz’dan sonra iftar sevinci yaşandı

Eren Sokak’ta alt yapı ve doğalgaz’dan sonra iftar sevinci yaşandı

- Guncellenme Tarihi: 9 Temmuz 2015 17:18
3 min read
Eren Sokak’ta alt yapı ve doğalgaz’dan sonra iftar sevinci yaşandı için yorumlar kapalı
0

Gemlik Belediyesi’nin Organize ettiği İftar Yemekleri etkinliklerinin 7.si Hamidiye Mahallesi Eren Sokak’ta gerçekleşti.

Gemlik Belediyesi’nin yaptığı 18 uygulaması sonrasında geçtiğimiz yıl önce tapularına kavuşan ve alt yapı çalışmalarının başlamasıyla yüzü gülen mahalle halkı, Doğalgaza kavuşmaları sonrasında bu kez iftar coşkusuyla sevinçlerini perçinlemiş oldu. Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz ve Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Avcı, mahalle halkıyla sohbet edip, kazanın başına geçerek kepçeyle yemek dağıtımına yardım ettiler. Belediye meclis üyeleri ve çok sayıda davetlinin de katıldığı yemek oldukça samimi bir ortamda geçti. Mahalle halkı, Belediye Başkanı Refik Yılmaz’a, yıllardır kanayan yaraları olan tapu sorunu ile birlikte alt yapı ve Doğalgaz sorununu çözdüğü için bir kez daha teşekkür ettiler. Mahalle halkı ayrıca, iftar yemekleri organizasyonu kapsamında bir kez daha unutulmadıkları için Refik Yılmaz, Ahmet Avcı ve belediye personeline mutlu olduklarını dile getirirken, tamamlanan alt yapı çalışmalarından duydukları memnuniyeti de samimi sözleriyle açıkladılar.

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz’da konuşmasında tüm mahalle halkının Ramazan ayını ve Ramazan Bayramını kutlarken, başta Suriye, Doğu Türkistan ve Filistin olmak üzere ezilen tüm Müslüman ülke halkları adına da dua edilmesini istedi. Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Belediyenin düzenlediği iftar yemekleri programının Ramazan Ayı boyunca süreceğini söyledi. Yılmaz, kültürel programların da ramazan ayı süresince hız kesmeyeceğini sözlerine ekledi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Osmangazi’de Dolu Dolu Geçecek

Osmangazi Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda düzenleyeceği etkinli…