Home GÜNCEL Ramazan Sokağı’nda Sema Moritz’den muhteşem konser

Ramazan Sokağı’nda Sema Moritz’den muhteşem konser

- Guncellenme Tarihi: 6 Temmuz 2015 10:04
2 min read
Ramazan Sokağı’nda Sema Moritz’den muhteşem konser için yorumlar kapalı
0

Nilüfer Belediyesi’nin Cumhuriyet Meydanı’nda kurduğu Ramazan Sokağı, “Taş Plak Sesli Kadın” olarak tanınan Sema Moritz’i ağırladı.

Her gece renkli etkinliklere sahne olan Ramazan Sokağı, ünlü isimleri konuk etmeye devam ediyor. Çeşitli etkinliklerin düzenlendiği Ramazan Sokağı’nda gece sihirbaz gösterileriyle başladı. Genç yaşlı herkesin beğenisini alan sihirbaz gösterilerinin ardından sahneye çıkan ünlü müzisyen ve bestekâr Sema Moritz, muhteşem bir konser verdi. “Taş Plak Sesli Kadın” Yunus Emre ve Pir Sultan Abdal’dan unutulmaz eserler seslendirdi. Katılımcılarla birlikte ilahiler söyleyen Moritz, gecenin sonunda ayakta alkışlandı. İzleyenlerin büyük keyif aldıkları gecede Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcısı Adil Kayaoğlu Moritz’e teşekkür ederek çiçek verdi.

Çatalağıl’da iftar buluşması

Nilüfer Belediyesi’nin iftar yemekleri de çok sayıda vatandaşı aynı sofra etrafında topluyor. Her akşam Nilüfer’in farklı mahallelerinde gerçekleştirilen iftar yemeklerinin durağı bu defa Çatalağıl Mahallesi oldu. Nilüfer Belediyesi Başkan Vekili Kemal İvgen ile Nilüfer Belediyesi Başkan Danışmanı Osman Günay’ın da katıldığı iftar yemeğine mahalle sakinleri yoğun ilgi gösterdi. İftarda Nilüfer Belediyesi Roman Orkestrası’nın seslendirdiği tasavvuf müziği geceye ayrı bir anlam katarken, meddah oyunu da eğlenceli dakikalar yaşattı.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

İnegöl’de 23 Nisan Coşkusu

TBMM’nin açılışının 104. Yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı İnegöl’de düze…