Home GÜNCEL Ozan İpek: Ertuğrul hocanın gelişine çok sevindim

Ozan İpek: Ertuğrul hocanın gelişine çok sevindim

- Guncellenme Tarihi: 4 Temmuz 2015 16:01
4 min read
Ozan İpek: Ertuğrul hocanın gelişine çok sevindim için yorumlar kapalı
0

Bursaspor’un kanat oyuncusu Ozan İpek, “Yeni sezonda Ertuğrul hocanın yeniden Bursaspor’a gelmesine en çok sevinen kişilerin başında geliyorumdur. Çünkü beni en iyi tanıyan ve neler yapabileceğimi en iyi bilen kişi. Çok sevindim. Umarım yeni sezonda eskiden yaşamış olduğumuz başarıları yakalarız” dedi.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Bursaspor’un deneyimli  kanat oyuncuları Ozan İpek ve Aydın Karabulut, yeni sezondan umutlu.

Özlüce Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenmanın ardından  gazetecilere açıklama yapan Ozan İpek, yeni sezon hazırlıklarını teknik direktör  Ertuğrul Sağlam gözetiminde 3 gündür yoğun şekilde sürdürdüklerini söyledi.

Geçmiş yıllardan Ertuğrul Sağlam’ın çalışma temposunu iyi bildiklerini  ifade eden Ozan İpek, “Biz futbolcular için zor ama çok önemli çalışmaların  olduğu dönemdeyiz. Amacımız sezona en iyi şekilde girebilmek” dedi.

Yaşadığı sakatlıklar nedeniyle geçen sezon şansız bir dönem  geçirdiğini belirten Ozan, şunları kaydetti: “Oynadığım bir maçta burnum kırıldı, birinde ise dizimden sakatlandım.  Daha sonra toparlanma sürecim oldu. O dönemde takımın performansı da çok iyi  gitti ve takıma girmekte zorlandım. Şenol hoca da beni oynatmamakta haklıydı.  Yeni sezonda Ertuğrul hocanın yeniden Bursaspor’a gelmesine en çok sevinen  kişilerin başında geliyorumdur. Çünkü beni en iyi tanıyan ve neler yapabileceğimi  en iyi bilen kişi. Çok sevindim. Umarım yeni sezonda eskiden yaşamış olduğumuz  başarıları yakalarız.”

Aydın Karabulut

Geçen sezonu kiralık olarak gittiği Medicana Sivasspor’da geçiren  Aydın Karabulut ise yeni sezonda forma giyebilmek için çok çalışacağını söyledi. Yoğun bir tempoda çalışmalara başladıklarını belirten Aydın, “Ağustos  ayının 8’inde Galatasaray ile oynayacağımız TFF Süper Kupa maçına kadar en iyi  şekilde hazırlanacağız. Performansımı en üst noktaya çıkarmak ve taraftarlarımızı  mahcup etmemek için çok çalışacağım” ifadesini kullandı.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…