Home GÜNCEL Harita Mühendisleri geleneksel iftarda buluştu!

Harita Mühendisleri geleneksel iftarda buluştu!

- Guncellenme Tarihi: 4 Temmuz 2015 14:18
2 min read
Harita Mühendisleri geleneksel iftarda buluştu! için yorumlar kapalı
0

Harita Kadastro Mühendisleri Odası (HKMO) Bursa Şubesi, Merinos AKKM Büyük Teras’ta hoşgörü ve dayanışma ayı Ramazan dolayısıyla düzenlediği iftarlara bir yenisini daha ekledi.

Harita Kadastro Mühendisleri Ramazan ayının manevi iklimini Merinos AKKM Büyük Teras’ta kokladı. HKMO tarafından verilen iftara kendisi de harita kadastro mühendisi olan AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Celil Çolak, Akademik oda başkanları, BTSO Meclis üyeleri Büyükşehir ve ilçe belediyeleri temsilcileri ve HKMO üyeleri aileleriyle birlikte katıldı.

Sıcak bir atmosferde gerçekleşen iftar sonrası düşüncelerini dile getiren HKMO Bursa Şubesi Başkanı Ali Faruk Çolak, iftara katılan tüm meslektaşlarına teşekkürlerini sundu. Dünyanın bir çok bölgesinde zulüm altında yaşayan Müslümanların Ramazan ayını zor şartlarda geçirdiğine dikkat çeken Çolak, “Türkiye’de yaşamış olduğumuz huzurlu ortamının tüm İslam Alemi’ne yayılması için dua ediyorum” dedi. Çolak sözlerinin sonunda gelecek ramazanda tüm meslektaşlarıyla bir sonraki Ramazan’da da çoğalarak bir arada olmayı temenni etti.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Yıldırım’da İlkokullu Sporcular Ödüllendirildi

Yıldırım Belediyesi, Okul Sporları İlçe Şenlikleri ilkokul kademesinde ilçedeki 39 okuldan…